shopping

hallåå =)

äntligen börjar jag känna mig lite bättre =) snuvan o huvudvärken finns ju kvar. men jag e piggare :D

det var nog shoppingrundan som mamma drog med mig på som gjorde susen :) Kathy<3mammi hihi finns det någon underbarare person än sin mor :)

hittade en klänning, ett skärp, två linnen och två par shorts :)

fyfan vad jag har dåligt med pengar just nu :P men jag e festsugen som faaaan :D

självklart ska man jobba i helgen då.. woho.. ledig söndag måndag.. sen jobba tisdag onsdag torsdag.. fyyyyyy!

Nelly Furtado - Try
Keisha White - dont mistake me
Westlife - have you ever been inlove

såg en värdelös film hemma hos martina ikväll.. Norbit.. med eddie murphy.. trodde den skulle vara rolig men efter ett tag så tröttna man. det var föör överdrivet konstigt o förutsägbart. så se inte den på bio för det är slöseri med pengar.

vadå gamla godingar?? ---->

image74image75image76

shit vilka tider säger jag bara.. martinas 17 års fest.. när all vi tjejer från klassen drog till jägers o jag o emelie innan valborgsfesten 2006..

Time changes everything

puss

Bakteriebomb

Hallå ja!

SHIT så förkyld jag e! o så sitter jag här på sjukhuset. kanske inte det smartaste direkt men vad ska man göra. tänkte innan idag att man får ju ge det en chans o se hur det går. men jag skulle nog bara ha stannat hemma istället. Skulle jobba imorn natt med men jag kommer sjuka mig. sen är jag ledig onsdag torsdag så då gäller det att vila upp sig så jag orkar med helgen. fyyy vad jobbigt allting känns just nu. känns som jag inte alls haft huvudet med mig här idag.

FYRA timmar kvar här.. sen får jag äntligen gå hem o sova. Ska fan inte göra något annat imorn än o ligga o kolla film och tycka synd om mig själv o snyta sönder min näsa. som redan är knallröd nästan. Rudolf med röda mulen var det här ja. mitt i sommaren

Haha jag pratade med emelie i tele innan inatt. Hon e sugen på tisdagsklubben imorn. Men jag tror inte det är en så bra idé. Inte för mig i alla fall. kan gå o nysa och snora på alla. myyyysigt

Fick såå härliga låtar av martina idag =) men bara för det så kommer jag inte ihåg vad någon av dom hette så jag får skriva sen. Samma gäller dom mysiga som ja fick av Emelie. Det är inte lätt när minnet sviker.

ÅNGEST att jag ska jobba i helgen

haha hittade världens sötaste bild. Eller i alla fall kvällens sötaste :)

image73

puss

Spriten flödar haha

haaaaj =)

fasiken va skönt det är att vara långledig :D sjuukt skönt o inte behöva tänka på jobbet.

va har hänt sen sist då.. hmm.. börjar få dåligt minne (alkoholskador)

i tisdags var det i alla fall Tisdagsklubben i malmö med Martina Sara och Emilia =) vi förfestade hos mig och gjorde vår egen stek film haha gjuuuten "frisyren är lockad, klänningen är kort, cidern i handen det är stek" sen bar det av in till malmö. Sång på den långa cykelvägen som vanligt och även pausen vid kungsgatan. En sjukt lyckad kväll på alla sätt o vis haha

sen igår så var jag riktigt schleden men ja skulle i alla fall in till eslöv och hälsa på emelie. men så helt plötsligt så var jag emelie ekberg och martin på väg upp till helsingborg för att tura med färjan. Vi köpte två 12pack cider o lite anna smått o gott som vi satt o klämmde på båten. Sen skulle inte den köra fler rundor så vi fick åka tillbaka till eslöv igen med all dricka. Som sedan klämdes hemma hos ekberg och en del hälldes ut över oss med syftet bodyshots haha svinig kväll men det var roligt. lagom trött i morse kan man säga!

det blev kebabrulle till frukost. och killen som svarade på pizzerian var den trögaste jag vatt med om.

- Två kebabrullar med vitlökssås och utan peparoni på den ena
- extra peparoni?
- nej utan
- okej stark sås?
- nej vitlök
- vi vill ha den hemkörd till sturegatan 36
- storgatan?
- nej sturegatan
- okej telefon nr?
- ( jag kommer inte ihåg nummret men martin fick i alla fall repetera det några gånger också)
det var det TRÖGASTE

ikväll blir det i alla fall bio med emelie jonte o mulle :) ska se Från andra sidan.. får se om jag kissar på mig eller nåt :P hatar som sagt läskiga filmer, men emelie har en sån jävla övertalningsförmåga!! men det blir nog bra

fattar fortfarande inte att vi ska åka! :D 28/8!!!! det kommer nog bli den galnaste veckan i mitt liv.. men det är ju kanske det som är meningen :D

Lifehouse - Hanging by a moment
Daughtry - Home
Daughtry - Used to


image70

image71

image72

då var det klart

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaH :D hahaha fyfaaan va ballt det ska bli att åka till Bulgarien =) o det var ju inte direkt det fula hotellet vi hitta heller =) underbart

kan det inte bli augusti nu då???? skönt att ha något att se fram emot nu i alla fall

har faktiskt badat idag :P kom precis hem från eslöv. emelie o marcus kom o hämtade mig o så körde vi o handlade käk =) tacos blev det.. sjuukt gott =) sen så spelade vi streethockey med chrille ekberg o martin.. o nu har jag ett fett blåmärke på låret.. tack marcus!
sen bar det hem till ekberg o då kom malin också dit efter att hon slutat jobba.. så bokade vi resan. jäkligt surt för martin som inte kan hänga med moahaha ;) sen åkte vi o badade o det var fan inte kul o bada när det är kolsvart ute.. läskigt =/ så det blev bara ett snabbt dopp o nu sitter ja här o slöar. det är nackdelen med att jobba natt. att behöva vända tillbaka dygent igen när man är ledig.

men då blir det malmö imorn med martinow =) ska bli riktigt najs.. på inköpslistan finns bland annat flipflop skor och shorts o andra sommarkläder. har fan inte köpt ett skit till sommaren. men känns som det inte har varit lönt förens nu i och för sig.

har hittat dom SNYGGASTE skorna på asos =) men där är dock 11cm klack på dom. kan man klara det? hmm nej.. men jag vill ändå ha dom :P what to do what to do

image69

mums

hallååå =)

måste bara säga att det är inte det roligaste att sitta här på sjukhuset en lördagnatt... men det är ändå roligare än jag trodde. Vi gjorde den goooodaste fruktsalladen med jordgubbar honungsmelon nektariner äpple apelsin kiwi och banan. Sen hade vi glass och vispad grädde till. MUMS säger jag bara =) tiden går fort idag med som tur är.. känns som jag precis kom hit. men det har varit ganska mycket att hitta på.

annars har dagen varit riktigt trevlig. satt ute i solen med martina ett tag =) snackade massa skit som vanligt. att vi aldrig får slut på saker att snacka om haha

sen gick jag hem och sov en stund igen. mitt i min tupplur så vaknar jag av DAMMSUGAREN! whaaaat säger jag bara. dom kan fan inte dammsuga när jag sover.. blev skitlack o smällde igen dörren för att visa min protest. men som tur var så höll dom sig med den på nedanvåningen så det var rätt snabbt över.

sen var det upp och dusha klockan sex och då var rickard och therese med ungarna hemma hos oss. dom hade satt igång grillen när jag kom ner och vi käkade värsta brakmiddagen med flintastek o korv o annat kött. sallad o friterade kroketter o sås o dressingar.. det var det gooodaste det med haha känns som det enda jag gör är att snacka om mat just nu.

nästa vecka ska bli så härlig.. ledig ända till söndagkväll. ska hinna med att boka resa, shoppaaaaa, åka till tivoli i danmark o sen till danmark igen på lördag för att festa loss :) naaaaaajs säger jag bara =)

jag e så jäkla glad just nu haha jag vet inte varför.. har egentligen ingen anledning. men det känns som jag slutat bry mig o oroa mig för onödiga saker =) *hoppas det håller i sig*

det har gått så himla bra på jobbet idag om man jämför med igår. då kändes det som jag knappt visste var ja hade röven nånstans..

puss

men fyy

shiiiit va hon mådde innan idag säger jag bara.. fyyy vilken baksmälla!

ja va i eslöv o drack med emelie o dom andra.. men ja drack tydligen alldeles för mkt.. när jag satt på bussen hem sen på morgonen så var det fan inte mycket med mig. fick trycka tillbaks spyan i halsen haha ÖÖÄÄ och jag var lik blek i huvudet när ja kom hem. Var hemma vid ett o då gick jag direkt o la mig o vaknade halv sex på kvällen. Det var ju dags att jobba igen.. och det ska jag göra heeela helgen. känns rätt drygt när man vet att man kunde hittat på roligare saker. men det är ju pengar i alla fall.

martina bjöd mig på sin hemmagjorda morotstårta idag.. det var det goooodaste! tack för den du =)

då är det bestämt. Bulgarien Sunny beach i slutet av augusti. ska boka resan på måndag. Jag Emelie Malin Ekberg och Chrille haha hur fan ska det gå? :D undrar om jag ens kommer hem i ett stycke haha får hålla tummarna.. tror det kommer bli sjukt galet.

bara tvååå timmar kvar sen får jag gå hem och sova :) ska bli riktigt jäkla skönt. har inte druckit nåt kaffe inatt så jag är rätt förvånad att jag lyckats hålla mig vaken.

måste bara säga Linkin Park - Pushing me away gammal men ack så sjukt jäkla bra! vill tillbaka till sthlm när jag och emelie såg dom live.. gåååååshuuuud :D

Då har man tagit sig igenom fredagen den 13 utan några större bekymmer haha skönt det!

fredagen den 13 för nio månader sen var något helt annat.. längesen nu, men jag kommer fortfarande ihåg..

puss

I've lied to you
The same way that I always do
This is the last smile
That I'll fake for the sake of being with you

Pre chorus:
(Everything falls apart, even the people who never frown eventually break down)
The sacrifice of hiding in a lie
(Everything has to end, you'll soon find we're out of time left to watch it all unwind)
The sacrifice is never knowing

Why I never walked away
Why I played myself this way
Now I see your testing me pushes me away

I've tried like you
To do everything you wanted too
This is the last time
I'll take the blame for the sake of being with you

Pre chorus
Chorus (2x)

We?re all out of time, this is how we find how it all unwinds
The sacrifice of hiding in a lie
We?re all out of time, this is how we find how it all unwinds
The sacrifice is never knowing

Chorus (2x)

Pushes me away?(2x)

hmm

jahapp då sitter man här igen då..

det har vatt en jäkligt nice helg tycker jag.. det mesta i alla fall. fattar inte att jag kunde röra till nånting på det sättet som jag gjorde men vafan.. what to do what to do.. det började ju bra i alla fall =/ hoppas verkligen att det löser sig. men som det ser ut just nu så der det inte så jäkla ljust ut.
men men skit i det nu.

festen hos sara var mycket trevlig =) den hos fredrik med fast att vi inte var där så länge. jäävligt kallt att bada haha men det var gott med vattenpipa. jag har aldrig rökt det innan. men det var nice =) sen hela söndagen spenderade jag med martina. kollade på honey som hon så snällt spelat in till mig eftersom jag jobbade när den visades på tv. alltid lika bra tycker jag :D men blir på såååånt dans humör av den så det är inte klokt! sen om man hade varit lika grym o snygg som Jessica Alba hade ju inte varit helt fel det heller :D men nu ska vi inte tänka omöjliga tankar haha

blir mycket jobb nu känns det som.. bara ledig onsdag torsdag denna veckan.. jobba imorgon o sen fredag lördag söndag.. woho.. men jag vill verkligen festa på lördag =) är suuuugen på party igen.. as always =)

då ska jag nog till eslöv på onsdag =) måste planera vår lilla resa i augusti. dom andra har börjat dilla om sunny beach istället för ayia napa.. hallåå?? vad e det liksom.. som att ta ett steg neråt. men vi får väl se =) det blir nog bra i slutändan.

ÄNTLIGEN har det slutat regna.. var ute o gick en hel timme med martina innan idag. det var riktigt skönt =) sen satte jag mig där ute i typ 45min. men fick ändå lite färg på kinderna.. naaajs =)

nu börjar det bli lite smått orange på himlen faktiskt :) det blir ljust snabbare när det inte är så jäkla mulet.

jag är ovanligt pigg nu inatt.. fast första natten efter att man varit ledig är alltid lättast.. men hoppas det håller i sig :D sitter lite vak nu ibland med.. o DÅ får man INTE somna haha

puss

helg is in the air =)

tjooohoo!

god kväll eller god morgon.. vad man nu säger klockan tjugo i fyra.. haha tänk att i vanliga fall ligger man antingen o sover just nu eller så krängen man nattamat eller försöker få tag på en taxi :P

det har i alla fall slutat att regna =) för tillfället...

herregud när jag skulle hit ikväll.. det var helt stopp på motorvägen så den kunde vi inte ta.. sen så fick vi köra en jäkla massa kringeli krok vägar för att komma till sjukhuset.. men vi fick ändå köra igenom ett litet hav som bildats på en av vägarna.. det kändes faktiskt ganska så läskigt.. precis som om bilen nästan skulle börja flyta haha men det var en jäkla tur att mamma kunde köra mig. palla med buss i sånt väder. det regna ju rejält på mig i morse när jag skulle hem. kommer säkert bli lika blöt denna gången med.

men lite ferre hos sara imorn då =) jag o martina ska gå o köpa mat när jag har vaknat. blir nog färdiggrillat tror jag! gott ska det bli i alla fall. ska för ovanlighetens skull dricka rödvin imorn :P

jag skulle egentligen suttit vak hela natten. men hon som satt igår sa att hon kunde göra det inatt igen. TACK tänkte jag.. fyyfan o behöva sitta still så hela natten.

har typ kollat igenom hela asos.com sortimentet haha KATHY VILL SHOPPA! tror nog jag kommer att spendera en del av min kommande lön där :)

nu börjar det ljusna!

trevlig helg!

puss

god kväll!

hallåå =)

då var det ännu en natt på ortopeden. tiden går ganska fort här idag så det är ganska skönt =) men som vanligt så är det mycket dö tid. jag sitter här med mitt kallnande kaffe och cosmopolitan o solo som sällskap haha det är inte alltid man orkar sitta o vara social med dom andra. man alla är ändå sjukt trevliga här. toppen jobb har jag! :D

då var man på tisdagsklubben igår vid denna tiden. hade en sjuuukt rolig kväll! det var längesen jag dansade en heeel natt :D haha svettig blev man och frisyren blev inte den finaste men skit i det! :D gooodaste nattamaten med. har glömt vad stället heter men det är den kiosken som ligger precis brevid privé =) mums med ostburgare vid kvart över tre på natten. kanske inte så bra för figuren direkt.. borde VERKLIGEN ta mig ner till gymet i morgon. funderar på att sticka dit när jag har vaknat. det får nog bli så.. annars kan jag snart inte kolla mig själv i spegeln :P

jag är SÅ trött på detta jäkla vädret. var blir sommaren av???? ska den regna bort helt eller? jag har varit på stranden en gång detta året. och det var innan vi ens tagit studenten. man har ju ingen bränna för fem öre. det gör inget att det är dåligt väder när man jobbar. men jag vill ha sooool när jag är ledig!!!!

hoppas det inte regnar på mig imorn bitti när ja ska hem..

jabba imorn natt med.. sen är jag ledig hela helgen =) och som det ser ut nu kommer det bli en kanon ball helg faktiskt! :D


puss


utgång på ingång!

hallåå =)

nu har jag varit ledig lääänge känns det som haha men imorn är det dags för ännu en natt :) känns inte alls tråkigt att jobba faktiskt.

dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls egentligen..

men i lördags var det jäkligt roligt på kulturen. jag sara o martina :D tur att man knappt kommer ihåg hälften. men skit i det! för kul hade vi o sålänge man kommer ihåg att man haft roligt så e det ju lugnt ;)

det tråkiga va att martina tappade sitt minneskort till sin kamera så all dokumentation från festen är borta.. plus att hon precis hade köpt kortet så det var ju rätt surt =/ vi åkte in till lund och kollade efter det. men icke..

sen igår var det den slöööaste dan.. gjorde inte ett piss.. förutom att hänga med martina haha i och för sig är det roligt men något vettigt hittade vi ju inte på precis..

men ikväll! då blir det andra bullar haha Tisdagsklubben har premiär och då måste vi såklart vara där =) hoppas att emelie också kan följa med. hade varit riktigt roligt för det var så längesen vi sågs nu. plus att hon förtjänar att komma ut bland pojkarna :D

Daughtry - feels like tonight

Kathy är redan på sjuukt festhumör!!! hoppas på en rolig kväll :)

stay cool

puss

image68

RSS 2.0