tråååk

fan va tråkig jag är.. skriver aldrig mer.. i knoooow..

allt rullar på som vanligt på jobbet.. idag fick jag jobba med Kajsa och det var hyffsat lugnt på avdelningen så att det var en perfekt dag :) satt o pillade med schemat som inte är helt lätt att få ihop.. men tillslut blev det någorlunda bra =)

känns som tankarna bara kretsar kring en person just nu.. fan jag är inte van vid att känna såhär! är sjukt glad.. fruktansvärt glad till och med.. men sammtidigt väldigt rädd för att det av någon anledning skulle skita sig. gammal vana att jag alltid ska oroa mig. men för det mesta är jag bara jätteglad och går runt i min egen lilla värld. snälla stanna hos mig :)

jag har faktiskt tagit tag i träningen nu! kryss i taket! inte för att jag har varit på gymet än :P men det kommer.. imorn ska kathy på spinning! woho =) det var fan ta mig längesen. det är så jäkla jobbigt men sjukt kul på samma gång. ska dra med syrran också så hon får rumpan från sin datorstol.

välkommen hem linda =) hoppas du haft det riktigt nice i thailand.. *kathy är aaaavis!*

ledig ons,tors,fre =) riktigt härligt.. ska fylla på tatueringen på onsdag =)

Shayne Ward - No u hang up
September - Until I die

puss

mörkt

satan vad det är mörkt ute! mörkt när man går upp på morgonen o mörkt när man kommer hem.. det ända som e mysigt e alla ljusen som kommit upp nu :)

blöö vad tråkigt det var att jobba igårkväll.. var sjukt festsugen.. sen stiga upp klockan sju i morse var ju inten hitt det heller.. men mamma körde mig så det var i alla fall riktigt skönt =) men idag gick det ganska fort ändå. o imorn e jag ledig :)

jag o martina har beställt färgade linser.. dom ska komma imorn får jag hoppas :D ska sitta i köket o vänta på brevbäraren o sen springa ner till ica o hämta ut dom haha sen får martina ha en lins skola med mig på kvällen. jag har nämligen ingen aning om hur man ska göra. får rysningar av bara tanken att pilla i mina egna ögon.

fyllt i tatueringen i fredags :) finally! haha har typ två gånger kvar nu men dom får jag gratis :) mamma har fått se den nu och hon är ju knappast glad på mig.. hon kör den där tysta "besvikelsen" så att jag ska få ännu sämre samvete.. men.. det är min kropp o mitt beslut.. ska dit imorn o boka ny tid..

varje sekund jag är med dig så svävar jag på moln!

precis kollat troja o käkat popcorn haha den var ju på tv igår men jag kunde inte se så mycket.. var ju tvungen att sova :P

James Blunt - Same mistake

image113

RSS 2.0