En trevlig kväll

hallå =)

precis kommit hem från Big bowl :)

jag satt bara vid datorn och slöade när martin ringde o frågade om jag skulle med o bowla.. varför inte tänkte jag =) så jag martin björn o fredrik drog iväg =) själva spelet gick väl inte sådär jättebra för mig men kul var det! det blev lite shots o apple martini :) mums.. sen spelade vi air hockey.. jag krossade björn moahaha :D sen satsade mulle en femma i en sån spelmaskin och han gick därifrån med 400kr! :D viiilket flyt säger jag bara. en absolut skitrolig kväll :D tack för den

ska egentligen hem till johanna imorn men tyvär tvivlar jag på att jag orkar stiga upp för att vara i lund klockan åtta imorn bitti.. sorry...

fick helkroppsmassage idag =) hur härligt som helst! det tackar vi för emelie =)

var och såg när kattes treor kom till grand hotel idag :) väääldigt fina klänningar säger jag bara.. man börjar ju tvivla lite på sin egen :P men det blir nog bra.. har aldrig längtat till en måndag innan men nu gör jag verkligen det!

varför får man ont i nacken av att bowla? haha kanske bara jag som är lite konstig... hmmm.. :D

nej.. sova snart!

image57


puss

plugg..

herregud.. så mycket som jag har pluggat idag har jag nog inte ens gjort på hela denna terminen :P satt o skrev i fyra timmar. Det resutlerade i sju sidor på datorn och det är alltså min kompletteringsuppgift i friskvårdsmetodik. Bara till att fixa det sista temat imorn och sedan är det slut med skolarbete för min del. I alla fall för ett år, sen är det bannemej dags för högskola.

shit så varmt det är ute.. satt ute i kanske 45min sen pallade jag inte mer. VILL tatuera mig NU.. e så sjukt jäkla sugen. någon som vill skänka pengar? haha

ska med martina o kolla utanför grand hotel imorn.. katte har ju bal :)

ska få en helkroppsmassage av emelie imorgon.. DET ser vi fram emot :D kommer lätt somna haha att välja massage var en riktigt bra idé.

redan lill lördag imorn.. tiden går fort. onsdag = Greys Anatomi :D tänkte kolla på den nya serien Pussycat dolls med. såg inte den förra veckan, verkar rätt rolig.

väääärsta bråk här hemma idag.. palla sånt =/

Värt att lyssna på: Linkin Park - Given up och Linkin Park - Leave out all the rest

jag måste verkligen fixa min mp3.. eller rättare sagt lurar till min mp3. Jag dör snart om jag inte får ha den när jag tränar och åker buss osv..

haha jag älskar den reklamen för Leasy när den prislappen säger "jag vill inte lägga mig!" haha jag skrattar varje gång :D

jag är sugen på fest.. tur att jag är pank då.. som sagt.. någon som vill skänka pengar? :P

puss

en vecka kvar

en vecka kvar tills vi får ha våra fina klänningar på oss :D jag känner mig som en prinsessa i min.. köpte nya skor och en väska till den idag.. smink också =) längtar som fan.. lite pinsamt att jag inte har nån dejt bara.. men vafan :D jag dejtar mig själv.. ska bli så himla kul o se hur fina alla kommer va :)

förstår inte hur lite tid det är kvar nu asså.. kommer kännas skumt när man vaknar upp dagen efter studenten.. o när man går till jobbet på måndagen.. o veta att efter sommaren så vet man inte vad som händer..

idag har varit en riktigt soft dag.. tänkte att ja skulle börja med mitt mvg uppdrag i friskvårdsmetodik.. jo jag skrev överskriften och sen inget mer :P *slår mig själv på fingrarna* får ta o foxa det mer imorn.. för då är vi lediga.. träna med linda på kvällen. det behövs! jag har sackat efter med träningen som fan.. inte bra alls..

har fortfarande värsta känslan kvar sen stockholm.. kollar youtube heeela tiden.. gå in och sök på Linkin Park Globen.. så kommer massa grymma klipp upp =) det är kul att ha som minne i alla fall.. får rysningar när jag tänker på att vi var där :D det var den bästa idén på länge att åka dit :)

I huvet på mig just nu.. och ur högtalarna förståss: Blindside - Sleepwalking och även Bullet for my valentine - suffocating under the words of sorrow och In Flames - discover me like emptiness

bara till att ladda ner och njuta :D

som 30 seconds to mars sa i Globen.. Listen to our new cd, download it or whatever we dont give a shit as long as you love our music.. nåt sånt sa han i alla fall :D

kan min förkyldning gå bort!?

image56

puss




Stockholm o Linkin Park

inga ord är bra nog för att beskriva hur det var..

Upp klockan fem en fredag morgon.. in i dushen på med sminket o kläderna.. packa ner det sista i ryggsäcken o sen kom emelie o danne o hämta mig klockan sex..

väl på tåget var det riktigt drygt.. man ville bara komma fram.. vi tackar morgonprogrammet på P3 som gav oss några skratt (främst på grund av att både jag o emelie var övertrötta) men ändå :)

väl framme i stockholm gav vi oss ut på lunch jakt.. det kurrade rätt bra i magen.. Taco Bar :D nacho tallrik ja tack! :) stengott.. sen ute på stan igen tänkte vi att vi skulle hitta runt lite själva.. men där överskattade vi oss nog rätt mycket för vi kom inget annat än vilse..

då kom emelie med den smarta idén att vi skulle dra till tunnelbanan o ta den vägen istället.. så vi köpte ett en dags kort där o sen var det ju tusen gånger lättare att ta sig runt i stan.. vi blev riktiga kultur nissar och kollade på slottet och allt möjligt :) fikade i gamla stan och kollade i massa butiker..

sen blev det middag på grekisk restaurang.. den goooodaste maten! helt sjukt va gott det var.. inte jättebilligt kanske men det var absolut värt pengarna. efter det var vi en stund på toaletterna och fixade till smink o grejer och sen bar det av till tunnelbanan igen..

kom fram tll globen och där var inte så mycket folk just då men kön började växa med all välrdens fart så vi fick gå o ställa oss.. väntade o väntade på att få komma in.. och tillsist öppnade dom dörrarna =) gick och köpte vars en rosa linkin park t-shir för 240kr :P sen letade vi upp våra plaster som var riktigt riktigt bra =)

som en riktig suprise så var inte 30 seconds to mars första förbandet utan Blindside var också där.. hade jag ingen aning om och jag kände inte till bandet heller men dom var riktigt bra =) men jag tyckte dom kunde spelat två låtar mindre för man ville bara att dom andra skulle börja spela..

men när dom var klara var det en riktigt lång paus.. så vi tänkte köpa oss vars en öl.. men nejdå.. 20 år var man tvungen att ha fyllt för att man skulle kunna få dricka en liten bira.. det var det SÄMSTA

30 seconds to Mars drog igång och det var sjukt :D sjukt sjukt grymt! :) vilken röst han har! jag trodde jag skulle dö när dom sjöng the Kill.. men jag trodde ändå dom skulle köra fler låtar än vad dom gjorde.. men nu i efterhand har jag läst att dom fick problem med elen och grejer så det var lite synd men jag är nöjd ändå :)

då var det paus igen.. o vi gick o sträckte på benen o tog kissepaus.. så skulle emelie ut o röka o vi gick en liten bakväg när vi skulle hitta rätt utgång.. och vem kommer gåendes precis brevud oss??? om inte Jared Leto!!!!! haha jag blev helt varm i hela kroppen o kände mig som en 14 årig tjej haha började hoppa o grejer.. han var mindre än en meter ifrån oss! :D

Linkin Park tog ändå hem allt... dom kickade allas ass... herregud säger jag bara.. som sagt det finns inga ord för det.. jag blev helt till mig.. blandat gamla o nya låtar och man kunde dom flesta utantill så det var bara till att gala på.. det gjorde jag i alla fall :D man ville aldrig att det skulle ta slut.. o efteråt kände man sig lite döv :P

sen hade vi bara sex timmar att ta kol på i stockholm.. emelie kände inte för i dra till nån bar så det blev mest att yra rundor.. satt på stationen.. sen på Max i 3 timmar o sen gick vi en sväng o sen till stationen igen. träffade en hel del människor som kom fram o snackade så det var rätt roligt..

sen sov man gott på tåget hem.. eller gott o gott nacken kändes ju som jag vet inte vad.. kom hem vid elva.. gick o la mig o sov till halv fyra.. sen upp o göra mig i ordning för att sedan sticka på kalas.. det var faktiskt helt okej.. käkade ihjäl mig så gott det var :)

har tagit massa foto i sthlm så checka in www.kaddy.pixbox.se

puss

snart dags..

om åtta timmar kommer emelie o danne och hämtar mig.. och om åtta och en halv timme så sitter förhoppningsvis jag och emelie på tåget på väg till stockholm. Alltså är jag i huvudstaden om ca 12 timmar eller nåt =) sen hur många timmar det är kvar till konserten orkar jag inte räkna.. men den börjar halv åtta i alla fall.. så vi har gått om tid att fika o kolla i affärer o käka en god middag :D sen blir det konsert och efter det någon pub :) sen när den stänger får vi väl hänga på donkan eller seven eleven tills det är dags att ta tåget hem igen klockan tjugo över sex på morgonen.. spännande spännande :D ser verkligen fram emot en tid som uteliggare haha sålänge man vet att ens egen härliga säng väntar på en sen när man kommer tillbaka till lilla staffanstorp.. ska på kalas sen på lördagen.. kommer va på toppen humör tror jag.. känner det på mig ;) ska ha kameran med mig så hela våran lilla tripp kommer att dokumenteras..

hoppas att jag överlever :D

c ya bitches

Lill lördag

ja jävlar vilken lill lördag jag o martina har haft ikväll.. vallfärdade till Lidl o handlade MASSOR me chips och godis. Sen bar det av hem till mig och vi lassa fram allt på bordet, slog på tvn och började kränga.

Greys Anatomi är bäst =)

woho då skickade man in svenskan idag =) tänkte skicka in skräcken imorn haha på tiden om man säger så :P
prov i helkroppsmassage idag.. var faktiskt ganska så nervös.. jag tycker inte jag kan massera lika bra när man har press på sig. Men det gick ändå hyffsat.

snaaaart bär det av till stockholm! det har börjat sjunka in nu att nu är det snart dags :D haft biljetterna bokade så himla länge så det har kännts så långt bort hela tiden.. men nu är tiden inne haha :D hämta tågbiljetterna imorn..

Milan vann fotbollen ikväll :D woho

Om varken jag heller Herman har någon partner när vi är 35 så ska vi gifta oss med varandra haha

Tänk vad timing gör mycket ändå.. ibland avgör det om du ens träffar en viss person eller inte.. hade du kommit till stället tio minuter senare hade många saker aldrig ens hänt.. hur hade livet sett ut då? om man inte hade börjar på just den skolan.. om man inte hade gått just till den festen.. om man inte hade pratat med just dom människorna.. slump eller förutbestämmt?

haha fan va djup man blev då :P det är nog svenskans fel.. analysera dikter.. herregud..
jag missbrukar Echinagard just nu.. naturläkemedel som ska lindra förkyldning.. jag vill INTE må dåligt när vi ska leka uteliggare i vår kära huvudstad.

nu ska jag snyta mig.. pumpa upp lite nässpray och sen sova :D

image55

vilken dag!

herrregud... drömde värsta mardrömmen.. kommer inte ihåg va den handlade om.. men hemsk var den..räddades av väckningen på mobilen. stänger av larmet och tittar på klockan. SHIT jag har ju ställt den en timme försent och vi ska redovisa våra projektarbeten idag inför alla lärare o dom andra treorna. Fan. jag kan ju inte komma försent då. Jag ringde till malin, var helt förvirrad haha men sen tänkte jag att jag kan ju alltid försöka hinna med bussen för den går fem minuter senare från industrigatan. så jag hade 15min på mig att ta på mig o springa till bussen. JAG HANN! med andan i halsen o svetten i pannan haha kände mig som ett lik när jag gick på bussen, har kännt mig helt väck hela dagen men jag kom inte försent i alla fall.

så när jag kommer till skolan står det att man skulle vara på skolan halv för att förbereda sig om man t ex skulle göra en powepoint presentation så att alla grejerna va på plats o så.. sen skulle redovisningarna börja klockan nio!!!! alltså hade ja kunnat ta en senare buss... skjut mig säger jag bara.

men det var väl både roligt och tråkigt att sitta o lyssna i skolan idag.. filmen som My o Ania hade gjort om droger va jättebra tyckte jag :) bara synd att ljudet var lite dåligt.. vår egen redovisning var väl inte den bästa, men vafan nu är det gjort i alla fall så nu behöver vi inte tänka på det mer. VI ÄR FÄRDIGA :) och vi gjorde att jävla bra jobb om jag får säga det själv.

har skickat in dom 10 massagerna som ska va inlämnade imorn =) o läst lite på provet ja ska ha imorn.. (jag slutar aldrig att förvåna mig själv haha)

jobba en stund i receptionen ikväll.. sen ska man väl plugga lite till.. woho..

*tänk positivt snart är det över*

hellogoodbye - here (in your arms)
Daughtry - its not over (kom på att den låten från reklamen till the nine hade jag ju redan.. dummer :P )

puss

måndag

woho.. måndagar e alltid lika roliga.. hmmm

fy va trött jag va i morse när jag vakna.. sovit som en stock o klockan ringde tjugo i nio.. men ändå kändes det som klockan kanske var sex på morgonen :P illa!

tradig dag i skolan som vanligt.. skönt o slippa redovisningen på fredag i alla fall :D stockholm here we come =)

Vad heter den låten som dom spelar i reklamen för serien the nine på trean? tycker den låter grymt bra.. vill haaa!

gamla top model avsnitt på tv nu =) loove it
sen är det design med simon o thomas.. tycker dom e så jäkla roliga o se på. Jag vill också kunna inreda så. tänk när man ska flytta hemifrån o fixa sen lägenhet med alla saker :D woho! då ska jag köpa mig en katt

räknade i kalendern idag och vi har 14 skoldagar kvar.. sinnes.. :)

hemskt vad alkohol gör mot kroppen.. var i tränade idag efter skolan och det var mycket jobbigare än det brukar vara.. får ta o skärpa mig.

jag vill tatuera mig NU.. funderar på o gå till en studio snart o snacka me dom.. ska nog gå tillbaka till samma ställe där jag gjorde den första. han gjorde ju ett riktigt bra jobb =)

jag vill,,,


puss

Lund

japp det blev lund för hela slanten igårkväll. mycket trevligt =) nytt folk och ganska mycket tequila och kortspel o springa utomhus i underkläder klockan fem på morgonen???? hahaha nä.. vi sprang ju aldrig för brevbäraren kom :P men där stog vi i trappen och glodde haha

ganska schleden idag.. har ju vatt dricka onsdag torsdag fredag lördag.. hmm ta en paus nu kanske? japp!

fast att jag e trött så e jag sjukt rastlös just nu.. men va ska man göra tjugo över nio på en söndag? =/


Studenten KOM NU!

fjärilar i magen? eller är det bara för att jag vill att det ska vara så?

Anders Johansson - Alone



image54

Ferre

haha japp då var det lite fest hos mig i gårkväll. hade jäävligt ball. och lika ballt i morse när jag o martina fixade o grejade o käkade upp hela mitt kylskåp haha allt från kakor till sallad :D stenmätt nu i alla fall. inga skandaler igår direkt förutom bråket på gatan sen, jävla idioter säger jag bara. men men.. killar verkar ju ofta ha behovet av att slåss. jag säger bara Mintu ääääger.. det får vem som helst att gå igång :D sen min stengoda vattenmelon blandning va inte fel den heller :D mina kompisar e värdelösa på att grilla. svarta hamburgare o ännu svartare hamburgerbröd.. bra jobbat. men dom som inte blev brända va ju muums. vi hade tur med vädret i alla fall för vi satt utomhus hela kvällen. men idag är det inte riktigt lika fint om man säger så.  

lite bilder blev det i alla fall kaddy.pixbox.se =)

jag e trööööött idag..

image51image52image53

what a night!

haha ja herregud vilken kväll.. Fab4 var bra i gasen igår (eller hatten som saras mamma säger haha) kvällen började riktigt bra.. med ett antal klädbyten innan vi äntligen kom iväg :P mycket roligt på tåget haha undra vad folk trodde.. sen på förfesten kom man igång som faaan =) men sen slutade kvällen lite tråkigt men det kan ju inte alltid bli som man tänkt sig.. vi får ta igen det nästa gång!

kom i alla fall hem tio i morse.. woho.. mådde inte bra =/ undra varför :P man mår som man förtjänar och jag antar att resten av gänget kände ungefär samma. men nu e det bra igen :) har bland annat smällt i mig 1 liter cola.. ett 100g choklad.. 2 st mini pizzor.. och nu har jag precis käkat spagetti och köttfärsås till middag :D tjockis? eh JA

Tack för sovplatsen Daniel haha.. måste haft kul åt mig :P stentoppad..

känns som det är lördag eller söndag idag.. men det är skönt o veta att man har fler dagar på sig UTAN att behöva tänka så mycket på skolan..

kan det inte bli fint väder?????????

tror jag har hittat inspiration till min nya tatuering =) får se om det blir nåt av det sen efter sommaren..

Går kvällens festlåt: Novaspace - Beds are burning

känns som jag borde göra nåt.. i alla fall göra vid mig.. fortfarande gammalt smink på sen igår :P fräääsht men fyyy så slö man är.. o sara den grisen åker till cypern imorn.. tänk på oss här hemma när du ligger o schteker!

pusssss

image50

Party Time!

fyfan vad jag längtar tills imorn :D

Fab5 kommer gå lösa både fulla o galna i helsingborg imorn kväll!

Annars idag har jag piffat till mitt hår lite.. blev lite mer lugg o lite ljusa slingor o lite kortare.. helt okej :) så jag får råna mamma på 745kr sen.. det var det DYRASTE haha (sorry linda va bara tvungen) jag har fått dom uttrycken på huvet eftersom martina o resten ALLTID säger så :P speciellt på fyllan.. så nu kan jag inte låta bli.. o linda tycker verkligen inte om det :P

laddat ner massa naaajs musik idag =) bland annat Linkin Parks nya album.. riktigt bra =) sen lite Billy Talent, Bullet for my valentine och Daughtry.. Hinder vill inte ner.. blir så laaack haha

jag vill ha maaaaat! huunrgig som en varg.. sen ska jag hämta mina o emelies biljetter till 30 seconds to mars o linkin park :D äntligen ringt ticnet o fixat så ja kan hämta dom nu.. jävla klödd har det varit.. men men sånt som kan hända. Sen efter det ska jag gyma lite =) så jääkla härligt ska det bli.. måste röra lite på fläsket =)



image48    image49

Grattis Serbien? my ass!

fy fan vilken värdelös melodifestival! serbiens låt var ju inte ens bra.. vinnarlåten ska ju vara en som man kan sjunga med i och dansa till för fan! annars är det ju inget kul.. ska jag börja gå runt o nynna på fucking serbiska kanske??? haha nä men ärligt talat.. detta var ju mer en "rösta på ditt grannland så ni inte blir sura på varandra tävling"  så detta var nog sista gången jag kollade på eurovision.. man satt ju bara o blev förbannad.

men annars var det ju en trevlug kväll igår.. för en gångs skull var jag nykter en lördag! min lever tjuter av lycka haha.. satt med mamma och pappa hemma hos rickard och therese o deras barn.. älskar jonathan o johanna dom e så jäkla söta =) 5 och 3 år e dom.. kathy = lektant :D jag tycker om barn när jag kan lämna över dom när dom blir jobbiga!

idag blir det nog bara att slappa =) palla göra nåt annat.. måndag imorn.. klippa mig på tisdag.. feeede fest på onsdag! längtar som faaaaaan :D jag o martina har lagt fram kläder o smink o sånt för lääängesen! :D (eller inte då)


image46

image47


YEEEEES!!!!

faaaaaan va gött! jobbet är MITT! :D nu är jag o jenni jobbarkompisar haha =)

nu känns det som min helg är gjord.. spelar ingen roll vad som händer för jag är så jäkla glad ändå =)

hitta på nåt me linda ikväll.. ska bli kul för det var jäkligt längesen om man säger så.

inte så mycket mer att tillägga om denna dagen.. samlingen var ju sjuuuukt dryg. men filmen fick ändå en att tänka till, men diskussionen efteråt kunde man varit utan.

"Kathy, vad hade du kunnat göra för att (nånting om hållbar utveckling o förbättra världen)"
- jaa... typ sortera mer sopor hemma och köpa krav och rättvisemärkta produkter i affären..
- du då malin?
- jag håller med kathy
- du då jenny?
- jag håller med malin

haha vi e bääääst i skolan!

o bara så ni vet så är jennys ben fula (!?) och anledningen till det är för att dom är hängiga! hahahaha du e så söt.. du skulle bara veta vilken läckerbit du är! :D




detta är jag o jenny i sommar! hahaha eller?

image45

imorn gäller det..

ååhh jag vill bara veta nu.. ska jag få dra o hämta mitt schema på magnolia eller ska jag få jobba natt hela sommaren på ortopeden?? vill att det ska bli imorn nu så jag får veta.. *hoppas hoppas hoppas*

vilken dag det har varit.. det började med att man blir väckt av emelie kvart över åtta. "kommer du inte till skolan idag?" shit! haha jag hade glömt ställa klockan.. men det löste ju sig ändå :)

sen har jag varit en otroligt snäll storasyster idag och gett massage till lotta.. både ansikte rygg och armar.. vi fick hoppa benen för hon hade en sån jäkla träningsverk sen bodypumpen igår som jag drog med henne på haha. jag har också grym träningsvärk idag. det är en härlig smärta :D då vet man att det har gjort nytta. träna imorn efter skolan igen =) ska du me emelie?

ikväll ska jag kolla på melodifestivalen.. där dom tävlar om dom tio sista platserna i semifinalen på lördag.. hade ingen aning om att det gick till så men jenni tipsade mig :D så då har jag något att göra ikväll.. annars suuuger torsdagar tycker jag.. man vill bara att det ska bli fredag.

vad som händer i helgen har jag ingen aning om.. men det brukar jag inte veta heller :P

image42image43image44

skogsmullar, snapphanar, kalla det vafan ni vill :D

haha men satan va kul det var idag :D

jag följde ju med till skogen ändå tack vare att emelie erbjöd sig att hämta mig på morgonen. mycket snällt, det tackar vi för. jag ångrar verkligen inte att ja hängde med. hade förberett mig för dåligt väder så frös gjorde jag inte speciellt mycket faktiskt. sjukt god mat och riktigt många skratt (hånskratt åt alla som klantade sig haha) inte för att jag va perfekt då :D men det är alltid kul o se när andra misslyckas

- frukostbuffé (nog en av dom godaste jag käkat)
- fyrhjuling (jag var först ut haha vadå nervös.. men det gick ju bra)
- skjuta lerduvor (shit så svårt jag prickade inte en enda)
- balansera på rep över vatten (något av det ballaste och läskigaste jag provat)
- skjuta pilbåge (det var inte helt lätt det heller, men lite poäng fick jag i alla fall)
- skjuta pil med blåsrör (jag är väärdelös på att sikta)
- kasta yxa (det var riktigt svårt men jag satte det ändå en gång med den stora yxan)
- skjuta paintball (åter igen, jag är sääämst på att sikta)
- middag, grillat kött med potatissallad, vanlig sallad, dressingar o massa annat.. riiktigt mumsigt :D
- en skööön tupplur i bussen på väg hem

en riktigt rolig dag där man fick prova på grejer som man antagligen inte kommer prova igen eller hade provat annars :)

redan onsdag imorn, herregud vad veckan går.. men jag tror inte det blir någon utgång för mig denna helgen.. sååå ont om pengar =/ kunde inte allt varit gratis istället!? :D eller så kunde jag bara tagit mig i kragen o jobbat lite mer kanske.. fy på mig

nej nu ska jag lägga mig i min härliga säng o kolla tv o sen sooomna även fast det inte är sent men denna dagen har verkligen tagit på krafterna.

image41

arbetsintervju

SHIT så grillad man kände sig när man satt där o två stycken höll på o fråga massa grejer.. och så får jag vänta tills i slutet av veckan innan jag får reda på om jag fått jobbet eller inte.. tänk om jag inte får det =/ då blir jag riiiktigt besviken..

nej tänk positivt nu haha :D men samtidigt vill jag inte ha några större förhoppningar för då blir det bara värre om jag nu inte får det..

efter intervjun stack jag till skolan. kom dit en kvart innan lunch.. sen käka vi o sen stack jag hem :P så det var en kort dag.. men jag pallade verkligen inte.. vill sluta skolan nu!!!!!!!!!!!

värsta utflykten imorn till osby eller nåt.. men jag ska inte med.. palla hålla på o leka i skogen, nej tack.

träna ikväll :D det var längesen nu.. en hel vecka.. illa illa.. får se till o ta mig i kragen igen om man ska kunna visa sig på stranden utan att dom kommer o slänger i en i vattnet för att dom tror att jag är en strandad val haha
okej så illa kanske det inte är men ändå..

varför ska det va så svårt ibland?


I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
All the words I need to hear to always get me through the day
And make it OK
I miss you

Avril Lavigne - when you´re gone

galen helg

detta har lätt vatt den bästa helgen på länge. sjuukt kul :D

kulturen igår då.. först en jävligt flummig förfest hos sara och bussen in till lund kommer jag knappt ihåg.. jag kom precis på att vi var på tapatio innan och drog några shots. sen börja dom ju tjafsa i dörren på kulturen om att där va 20. men hallå? vatt där tuuusen gånger innan på lördagar och då har det inte varit problem. men "dom gjorde ett undantag" och släppte in oss haha det var det FATTIGASTE! stenlite folk där inne med. men det brydde inte vi oss om utan vi röjde ändå! precis så som man ska göra. men det kom lite mer folk sen och för ovanlighetens skull blev det mycket dansande. mycket roligt att emilia hängde med :) var riktigt längesen vi festade.

jag var riiiiktigt hes i morse när martina ringde o väckte mig klockan 11. kan bero på att vi sjöng för fulla muggar på väg till bussen och inne i lund :P herregud. undra vad folk tänkte.. äh.. skitsamma vi hade roligt i alla fall.

arbetsintervju imorn då.. shit så nervöst!

inte gjort ett dugg idag.. så jäkla skönt.. legat ute i solen lite o sen kollat på djävulen bär prada =)

nej.. nu vankas det foder!

image37image38image39

vi vet hur man festar

fy faaaaan va kul vi hade igår :D lätt den bästa kvällen på länge. Det var inte så mycket folk på hipp men det gjorde inget för vi röjde satan ändå. Martina plockade fram sina salsa moves och allt. Men om vi tar det från början så var jag skitstressad när jag kom hem till martina. Hade jobbat så ja kom lite senare. Vi satte oss o käkade JÄTTEGOD mat som martina hade lagat. Spriten åkte fram direkt. Fyllespel och sen blev det efterätt. Efter det blev det ännu mer dricka och sen bar det av till bussen med allsång på högsta volym.

-säg en sång vi kan sjunga

- on the block (eller nåt)

- Vadå!?

- skitsamma!

allihopa - SKIIIIT SAMMA SHA LA LA LA LA! SKIIIT SAMMA SHA LA LA LA LA!

herregud :P men roligt hade vi.

kom precis in.. suttit ute i solen hela dagen me lotta =) och sen nu var jag martina sara o emilia nere en sväng på bonnamarknaden. Första helgen i maj har vi ju marknad här i vår lilla håla. det är fan inte mycket o se. SVINdyra munkar tro jag betalar 12kr för en munk me choklad på. neeeever

M - Vi ska snart gå vi måste börja packa

K - Nä det är lugnt jag är redan packad

hahahahaha

utgång ikväll igen.. det blir kulturen (väldigt ovanligt) men först hem till sara :)

VILL ha mat nu.. grillat :D muuums

image36



when a man loves a woman

japp den filmen såg vi i skolan idag. och det är typ det ända vi gjort idag så det var en ganska så lätt skoldag om man säger så. många som satt och snyftade för det är en jääkligt gripande film, men som tur var lyckades jag hålla tårarna tillbaka i alla fall. Är ju en riktig lipsill annars när det kommer till sorgliga filmer.

Sen bar det av till stan. vråååålhungriga. tur att grafitti finns :) sen gick jag o jenny en tur och kollade runt lite men hitta inget direkt. En jäkligt söt klänning men den var dock för dyr 1800 e väl lite väl tycker jag :P sen var vi så snälla och köpte Aluma haha men någon glass på Per Tutti blev det ju inte! dom hade stängt!!! hann inte läsa vad det stog på lappen för tre killar som också var sugna på glass började ragga på mig o jenny.. ööäää för dom va fan inte snygga haha

svenskan ska va inlämnad imorn ja.. hmm o jag har inte ens börjar och jag ska jobba ikväll och känns som jag INTE orkar göra den nu heller =/ kan ju alltid prova i helgen o flörta lite me Anna så det går bra o lämna in den på måndag.. kanske kanske

haha jag ändrade onkologen till ortopeden nu Malin haha jag såg ja hade skrivit fel :P

alla har vatt helt trött idag.. jag trodde jag skulle somna först när lektionen började.. ögonlocken va såååå tunga.. jobbigt värre. MEN fredag imorn :D jobbar i och för sig till sex men sen ska vi till Hipp :D det ser vi fram emot

image35

muuuums! nästan bud på o gå ner o käka lite glass nu haha bara för att vi inte fick nån i stan..

WOHO

waaaaaaaaaaaaaaah! säger jag bara :P

för JAG ska på arbetsintervju på måndag på ortopeden :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D så jävla överlycklig! jag vill så gärna ha det jobbet.

Kom precis hem från gymet.. ett receptionsjobb är verkligen inget för mig men det är ändå kul o prova lite olika. Jag tycker inte om chefen där i alla fall.. jävla snobb.. så tänkt ejag att jag skulle va duktig o träna efteråt.. men så hade jag fått med mig lottas mjukisar istället för mina egna.. o dom e ju ganska små.. så det var bara o packa ihopa o dra hem istället.. tråkigt

shit så öm jag e sen massagelektionen idag. fick prova på triggerpunktsmassage. helvete va det gör ont. man trycker med en träpinne i antingen slutet eller början av muskeln där det är spänt. jäävlar vad det kändes ska jag säga. men rätt skönt efteråt.

jag borde egentligen göra svenskan nu... meeen orkaaa! fan jag kommer få sitta med det imorn istället.. orka skolan!!!!

Grattis på födelsedagen Martina =) fast att 19 e ganska meningslöst o fylla haha

snart helg igen =) fan va skönt.. fira martina på fredag woho :D fast vart ska vi?

varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför varför

image34

RSS 2.0