Erotikmässan

yeah =) äntligen fredag och det är fortfarande underbart väder ute :D
 
igår kväll var jag, Linda och Pierre på Erotikmässan i Malmö. Det var rätt kul haha många roliga grejer o kolla på. Kanske inte så stort som vi hade förväntat oss men ändå. Såg en manlig strippa som inte var speciellt snygg haha, fin rumpa bara. Sen en blond strippa som var helt okej, men hon som vi såg innan vi skulle gå var absolut snyggast, skittuff tatuering över hela ryggen =) Det blev lite inköp med. Linda var mest på hugget, hon hittade massor haha. Jag köpte rosa playboy shotglas som blinkar haha skittuffa. Sen blev det en jävligt dyr leksak med haha 595kr! Det var det värsta! haha Men hon som sålde den sa att jag inte kommer ångra mig och att det kommer vara värt pengarna, så jag får väl lita på det :P

Jag är riktigt stolt över mig själv. Börjar ett idag men redan kvart över nio var jag uppe. Kunde inte sova längre. Så jag snacka lite i tele med min kära mor, sen käka ja frulle och kollade tv ett tag. Nu har jag precis blivit färdig med att sortera på mitt rum. Har kastat mängder med papper o grejer som jag absolut inte behöver men som bara legat och skräpat. Tänk så mycket man hinner med om man går upp lite tidigare =)

Det blir en timme i skolan bara och sen ska jag träna. Efter det ska jag handla lite ätbara grejer som jag kan ha med mig på högskoleprovet imorn. Sen ska jag hem, gör mig i ordning, käka middag, vara lite social med familjen och sen bär det av till kära Eslöv där mina två pinglor bor. Fast jag ska bara träffa den ena idag, Malin. Vi ska till Ekberg och vara trevliga.

Nej nu måste jag käka lite innan jag ska iväg till bussen!

image18





soligt värre

fan vad varm jag är! kom precis in.. vatt ute en stor runda med Ull. Har inte vatt ute innan idag för jag pallade inte gå till skolan. (fet latmask på mig!) sen nu är det ju så j*vla svårt att veta hur man ska klä sig. Ena sekunden är det kallt och andra känns det som man skulle bott vid medelhavet. Så jag tänkte att i och med att min hals fortfarande krånglar så tar jag på mig ett linne o sen tar jag min vinterjacka över utan att knäppa den. Ingen bra idé alls visade sig för efter fem minuter höll jag på att koka.

Men nu ska jag inte klaga. Har längtat efter solen och jag vill att den ska stanna! Jag måste bara lära mig att ta på mig bättre kläder nästa gång.

Jag har ett fett hål (precis under rumpan) i mina absoluta favoritjeans. Men jag kan bara inte slänga dom! Jag har haft dom så länge. Dom har varit med både till vardags och till fest. Det är dom skönaste jeansen jag äger. Jag får väl vara som en liten fjortis och gå med hål i byxorna haha i alla fall ett tag till. Tills jag är redo att säga farväl till mina älskade Calvin Klein.

Innan jag gav mig ut på min runda med hunden så hade jag lite tråkigt. Så kom jag att tänka på dom fina festbilderna som jag har på min dator :) Så jag skaffade mig en sida på pixbox och la upp dom där. Gå in på www.kaddy.pixbox.se och kolla. Jag hade velat lägga upp fler bilder som är äldre. Men dom ligger helt osorterade lite här och var så det hade tagit en evighet att fixa med dom. Så det fick bli dom bilderna som jag redan lagt i ordning. Men från och med nu kommer dom senaste festbilderna att läggas upp där. Så slipper man hålla på och skicka till alla på msn.

Längtar så enormt mycket till den 25 maj nu :D 30 seconds to Mars och Linkin Park o Globen! Jag o Emelie :D Linda ska också dit med jag tror inte att chansen är så stor att vi kommer ses där. Men man kan ju alltid hoppas såklart! Nån mer som ska dit?

Börjar bli pirrig inför högskoleprovet nu! vill bara få det gjort.

den stora frågan just för tillfället är: Var är mitt busskort!?

Nu ska jag bränna festskiva :D


image17

spagettiben

jag lovar mina ben känns som spagetti. Eller inte nu längre men efter spinningen och när jag gick hem från bussen. Uppsats och sen massageprov i skolan, sen bar det av till gymet me linda. Styrketränade lite och sen stack hon hem och så spinna jag :) sjuukt jobbigt pass! det var en vikarie som tyckte om att köra uthållighetspass med tung belastning rakt igenom. Svettigt värre!

Här med är jag Kathy Olsson utan baldejt. Jonte fick inte ledigt från jobbet =/ så just nu ser det ut som jag får gå ensam =/ snyft.. men.. jag har inte gett upp än! :D

Fan vad jag hatar skolan asså! känner ingen motivation alls längre! vad har hänt!? var är den kathy som alltid började med allt i god tid för att kunna imponera på lärarna och få till ett mvg? nu är det godkänt som gäller, eller på sin höjd ett vg minus. Känns verkligen som en paus behövs nu. Ett helt år utan skola. Så att jag sen kan bli den bästa sjuksköterskan som finns =) eller vad jag nnu blir.

Jag hatar! när det finns två program på samma tid på olika kanaler på samma dag! onsdagarär en sån dag. Jag kollar inte sådär övermycket på tv. Men Top model har alltid varit en favorit. Jag gillar verkligen Greys anatomi också. Självklart är dom nu på samma tid!! what to do!? jag är inte som martina som kollar på typ fyra program på samma gång haha. Har man inte fått epilepsianfall innan så lär man få det om man ser på tv med henne!

Emelie är så söt när hon går runt och ler hela tiden i skolan :D vi vet vad (eller vem rättare sagt) som hon tänker på :D så jävla kul.. så vill jag också ha det! är GANSKA trött på o vara singel just nu. Men hur lätt är det att bli kär? eller rättare sagt att våga bli kär. Att våga riskera att få hjärtat krossat. Det fick jag ju för inte så längesedan. Visst det var dömt att misslyckas redan från början. Men jag hoppades så mkt! Det gör fortfarande svinigt ont ibland. Men det är absolut mycket bättre nu än innan. Det känns som jag vill ha någon att tycka om nu :) haha det är väl bara att vänta... Men undertiden man väntar så är det bra att man har sina underbara vänner! Livet hade fan inte vatt något utan er asså. Jag vet att mitt humör inte alltid är det bästa haha men jag hoppas ni vet hur mkt ni betyder!

Snart helg.. redan torsdag imorn :D uuunderbart!



image16



sool:D

så hääärligt väder! varit ute och gått en timme med emilia o vovven =) sjukt härligt..

blev ingen skola för mig idag.. fan knappt sovit nåt alls inatt.. jävla fucking hosta.. men imorn.. ska vi fixa det allra sista på projektet =) vet inte om jag vågar göra masageprovet haha tänk så blir Stina lack för mina naglar..

högskoleprovet på lördag.. hmm.. lycka till till mig och martina! haha men självklart ska vi inte göra det på samma ställe.. hon fick spyken och jag katte.. tur jag aldrig har satt min fot på den skolan.. o nu ska jag hitta till sal 16 haha får väl se hur det går. Men på kvällen blir det utgång i alla fall! ser fram emot det :) Det är ju sällan vi har tråkigt när vi festar om man säger så!

jahapp då har man fixat baldejt nu då. Jonte fick ställa upp! :D haha som vanligt..nä men det ska bli kul.

Lön idag! y e s! vill ha nya vårskor och kläder :) får dra ut och leta nån dag.. klänning till studenten måste jag också hitta.. herregud,.. studenten.. jag?.. nää det kan inte stämma haha.. tänk sen när man ska börja på universitet.. shit!

dom ringde precis från jobbet o ville att jag skulle jobba imorn kväll.. men nej, då är det styrketräning och spinning som gäller =)

hade en skithemsk dröm inatt =/ den lilla tiden som jag sov..


What if i wanted to break
Laugh it all off in your face
What would you do?
What if i fell to the floor
Couldnt take this anymore
What would you do?

30 seconds to Mars - the kill






wiiie =)

precis kommit hem från gymet.. kommer kathy somna gott ikväll? Svar JA
hade min lilla egna lektion. ett spinningpass då ju.. var sjukt nervös innan.. för många är det säkert en struntsak.. men ja tycker verkligen inte om att stå så inför folk.. men det gick faktiskt riktigt bra :) jag hade lätt kunnat göra det igen, skitskoj =) och jag fick bra omdöme av instruktören som tittade. Hon frågade om jag inte funderat på att utbilda mig till spinninginstruktör haha.. hmm njaa tror inte det :P sen snodde hon två låtar av mig som hon ville ha till sitt egna pass hehe så lite rätt har jag nog gjort i alla fall.

Så underbart härligt att det är ljust längre nu.. igår när jag jobbade kväll gick tiden skitfort och man blev inte alls trött typ en timme innan man skulle gå hem för det var fortfarande sol ute. Rätt kul när man kommer till jobbet och får höra heej Kathy vad glad jag blir.. jag hade hoppats att det var dig jag skulle jobba med idag :) sånt blir man på gott humör av att få höra.

Efter spinningpasset så slappade jag i receptionen med Malou =) då gick tiden fort.. sen halv sex var det dags för bodypump.. riktigt jobbigt.. men absolut skitroligt haha :D man jobbar igenom hela kroppen på en timme och man känner sig härligt slapp efteråt.

Hoppas denna veckan går fort.. vill ha lov! jävla tradigt tema vi har nu tycker jag.. man kommer få lägga ner rätt mycket jobb på det.. hälsoprofiler.. woho.. men det blir väl vad man gör det till.. och det känns som jag behöver skärpa mig nu. Skippar alldeles för mycket, men det är inte kul längre med skolan. Bara att träffa tjejerna då såklart :D

Är så glad för din skull Emelie :D woho!


sen i lördags =) vill lägga upp fler bilder men denna sidan strejkar just nu...

image13 


image15

men..

vart tog helgen vägen? det är ju redan söndag ffs!

Var som sagt på fest i Genarp igår.. var skitlängesen jag var på en vanlig hemmafest. Men det var väl helt okej :) lite väl lugnt kanske men så är det ibland. Emelie Holm.. jag sa till dig att sluta halsa groggarna! men nejdå.. inte ska man lyssna på sånt trams :D glömde min kamera hos danne :( jag som ville lägga in bilder.. inte för det blev så många.. men det är ändå kul att se.

vill INTE jobba idag.. men när vill man det egentligen.. man är aldrig nöjd.. när dom inte ringer så undrar man varför.. o man hoppas att dom ska ringa snart.. sen när dom väl ringer och man har tackat ja till att jobba så ångrar man sig lika snabbt igen.

jag lärde mig en grej igår som jag har tänkt hålla mig till nu.. det kommer att ta bort en del onödiga grejer.. men vad det är vill jag inte skriva här :)

nästa helg kommer bli kanon tror jag :D då har man ju pengar igen.. o antaglien fest både fredag och lördag.. fast jag undrar om jag vill visa mig på lundia så snart igen haha 

sen är det påsklov!!! woho:D det är läskigt så fort tiden går..

tungt...

One minute youre on top
The next youre not, watch it drop
Making your heart stop
Just before you hit the floor
One minute youre on top
The next youre not, missed your shot
Making your heart stop
You think you´ve won
And then its all gone

Linkin Park - Hit the floor



aaahh!!!

FAN vad jag hatar mina datorer.. kastar snart ut dom genom fönstret.. ingen av dom funkar som dom ska!!!! o inget hjälper ju heller.. sen att jag måste bränna en skiva till spinningen det skiter dom i för dom hänger sig bara ändå! DAMP!

så.. då lugnar vi ner oss lite..

e trött... o självklart e jag ju en sån person som inte kan sova på dagarna fast att jag är trött... så nu får ja va trött tills jag somnar inatt :P o varför e jag trött? jo, för att jag hade det väldigt mysigt igår =)
såg Blood Diamond på bio.. den var sjukt hemsk men ändå bra.. o lång var den också.. lite väl lång kanske men absolut värd att se!

ska jobba idag.. blöö.. känner inte alls för det.. men pengar behöver jag.. har just nu 43kr på mitt konto! hhaha ja har nog aldrig varit så fattig innan! tur det är lön nästa vecka... :)

sen ikväll blir det fest me emelie o jenny i Genarp :P aldrig satt min fot i den hålan förut men nån gång ska ju alltid vara den första.. hoppas det blir kul..
sen jobba imorn igen.. vilken söndag.. ja som ville gå o spinna..

nej ska sluta klaga nu och försöka bränna lite skivor..

vi hööörs =)

image12




Kär

wiiie jag e så kär i min tatuering haha :D tycker den e så fin.. springer o kollar på den i spegeln hela tiden

mmmm va gott det var me turkisk peppar hos martina igår haha det var längesen jag käka d :D sen brände d på tungan :P

Orkade verkligen inte gå upp i morse.. var sjukt trött.. så jag stängde av larmet o somnade om. Så drömde jag en sjuukt läbbig dröm. Jag drömde att jag rymde från ett fängelse och folk jagade mig överallt. Som prison break haha fast jag kollar inte på den värdelösa serien :P vet att ALLA gillar den. Men inte jag. Sen gick jag upp, lotta var ledig idag så vi käka frukost och kollade på Apocalypto. En jävligt bra men väldigt speciell film, riktigt mycket våld.

UNDERBART med fredag imorgon.. vill ha helg! Men samtidigt har jag ingen aning om vad jag ska säga på redovisningen. Sen vill jag inte att det ska bli måndag heller. Vill inte ha spinningpasset. HATAR att stå inför mycket folk, nu ska jag även spinna och snacka sammtidigt. inte min grej! tycker ite man borde tvingas till att göra såna saker bara för att kunna få betyg. Dom som tycker det är roligt kan ju få göra det, men tvinga fan inte folk det blir ju bara kasst ändå. hata skolan.

Ska bli härligt med bodybalance ikväll så man kan släppa alla tankar.

image11



Tatuerad!!

äntligen :D haha shit så nervös jag var.. kunde känna hjärtat slå när ja satte mig på stolen och han började plocka fram grejerna. Ont gjorde det också. Jag trodde jag skulle smälla av dom första fem minuterna. Sen började man vänja sig och det var konturerna som var värst. Resten kan man stå ut med.

Är faktiskt sugen på att göra en till redan nu haha men det får nog vänta tills efter sommaren. Sitter med ryggen tejpad nu och det svider lite. Ska ha plast på till sex ikväll. Sen ska ja fota den :D det är ju inte precis så jag kan se den hela tiden.

Emelie sover på min soffa (ovanligt haha) och jag sitter här och kollar på sjunde himlen. Värdelös serie. Dom ska alltid vara så himla kloka och duktiga vad som än händer.

Ska till gymet sen och träffa Jonas, vi ska gå igenom lite inför mitt spinningpass på måndag. VILL INTE! fatta så dumt det kommer kännas att sitta där framme. Men det är lika bra att få det gjort, känns som mitt betyg i idrott redan är rätt illa ute.

Redan torsdag imorn och jag kan inte ett skit inför redovisningen på fredag. Känns som man får sitta med det hela dagen imorn. Slutar 12 :D haaarlet. Vi blev typ färdiga med vårt projektarbete idag :D känns skööönt. Hoppas det löste sig sen Malin. Annars lär jag väl få höra det sen.

What if I?
Had a thing on the side?
Made you cry?
Would the rules change up?
Or would they still apply?
If I played you like a toy?
Sometimes i wish i could act like a boy

Ciara - like a boy

Filmkväll

Fyyyy vilken dryg dag i skolan igår. Lönt me eget arbete hela dagen. Som någon sa så måste man ta sig rätten att flexa lite ibland hehe :) och det gjorde jag, Linda och Jenny. SKÖNT =)

Hade mental träning på morgonen med Ingegerd. woho.. som om man inte redan vet hur man slappnar av! Men i alla fall så när det är knäpp tyst i klassrummet och man bara hör den fula rösten på skivan som berättar för en hur man ska göra, så får jag vääärldens hostattack och får springa ut ur klassrummet haha pinsamt!

Sen igår kväll var jag på filmkväll med tjejerna i Eslöv. Eller? haha nää det var bara vad mamma fick tro :) fast det var ju inte lögn alltihopa. Filmkväll var det, men med en mycket trevlig (och snygg) kille som jag ser fram emot att träffa igen på fredag. Så håller bussen på att köra iväg som jag ska med hem, men han stannar när han ser att jag ska på. Så frågar han jaha stog du och glömde bort dig eller? Så svara jag, ja jag trodde inte klockan var så mycket. Så sa han nej tiden går fort när man har trevligt! haha heeelt sur.

Sen blir man väckt av Emelie klockan åtta i morse, hon är på väg hem till mig. Så det blev att masa sig upp (jag som sov sååå gott!) och gå ner och öppna till henne. Så gick vi upp o la oss en stund och, självklart skvallrade vi lite som vanligt. Sen blev det frukost och nu ligger hon och sover i min soffa och jag sitter här och lyssnar på musik :) Vi ska ner till gymet sen och träna. Orka dra till skolan. Värdelöst!

IMORGON gäller det :D haha fan jag börjar ju bli nervös nu...


image10

värdelös söndag

jahapp.. då var denna helgen slut. Här sitter man i mjukisar och fettigt hår. Pallar inte göra ett skit.

Söndagar är nog den värsta dagen på veckan. Man vet om att man ska till skolan dagen efter och det känns inte lönt att göra något speciellt. I familjen Olssons hus är söndagar också en städdag. Vilket innebär att alla måste hjälpa till och göra något. Jag åkte på att torka golven, woho!

Tur jag vaknade kvart över tolv idag, brukar aldrig sova så länge, inte ens när jag vatt ute o festat. Skulle egentligen ha tränat me linda men det blev inte eftersom jag sovit så länge. Om ja känner mig själv så tror jag inte att jag åker in och tränar ikväll heller. Tar igen det på bodypumpen imorgon =)

LÄNGTAR verkligen tills på onsdag nu. Det börjar bli lite pirrigt i magen. En tatuering ska ju ändå sitta där hela livet och jag undrar hur ont det kommer göra. Men lotta och emelie följer ju med mig :)

Vem ska jag gå med på balen? =/ känner mig sååå värdelös för att jag inte har någon att gå med.


Sen i fredags :)

image7

image8image9



Fredagskväll

Ja herregud vilken kväll! haha jag har precis masat mig upp ur sängen (shit och det första jag gör är och tar ett STORT glas vatten och sätter mig vid datorn, nördvarning!)

Minnena har inte riktigt börjat komma tillbaka till mig från igår. Som t ex jag köpte aldrig något inne på lundia, men drack ändå två drinkar. Vem var det som var så snäll? haha

Det började bra hemma hos malin, kom dit vrålhungrig! Tacos tacos tacos :D muuums.
Sen så frågar man malin:
-Ska du dricka grogg till maten?
så får man svaret:
-Ja vadå, du dricker ju öl!

bra jobbat!

Nä, sen satt vi och lyssnade på underbara city rewind. Tur det finns när folk (emelie då asså) glömmer att ta med skiva! Det blev ett och annat danssteg redan hemma hos malin. (Ska inte berätta vad vi kallade dom)
Lite trevligt sällskap fick vi sen också, men jag var nog inte så populär där haha

Sen iväg till lund och lundia. Men självklart när vi sitter sju stycken i bilen så blir vi stoppade av polisen! 500kr till föraren och stackars Malin och Jenny fick 1500kr var! DET VAR DET VÄRSTA!

Väl inne på lundia har jag nog aldrig dansat så mycket. Inte för att jag har något minne av vad det var för musik dom spelade där, men antagligen var det super! 

Sen blev det självklart burger king efteråt, hatar mig själv för denna vanan vid nattamaud. Det är inte bra!!!! Sluta med det!!!! Men det klart, hur bra är det att dricka sprit då. Känns som har det redan börjat gå utför så kan man lika gärna fortsätta.

Tack Jonte för att du körde mig och Jenny hem. Du ställer alltid upp när det behövs! (förutom den gången då min mobil fick smaka på det stora överångsstället framför stationen i Lund)

Idag ska jag bygga på mina naglar och hämta min balklänning! Även kolla efter skor till balen och studenten. Borde ta och göra mig i ordning nu så jag kommer iväg. Usch va jobbigt det känns just nu.

Hoppas efterfesten var rolig Malin och Emelie :D får väl höra lite skvaller sen om det nu finns något att skvallra om. Vad ska man säga, Vi är ju tjejer!

Bilder kommer snart ;)

host host

Jag stryper snart mig själv.

haha nädå :)

men min hals har bestämmt sig för att bråka med mig på riktigt. Har legat och hostat hela natten! Tillsist fick mamma spel på mig och sa att jag skulle gå upp och sätta mig en stund o dricka lite te. Tur man är ledig idag. Men självklart kunde jag inte "sova" längre än till kvart i sju, då gick jag upp och åt frukost och pratade med mamma i typ en timme. Mycket givande samtal!

Body balance igårkväll.. var sjukt härligt och jobbigt på samma gång. Vet inte vad du tyckte emelie haha men jag gillar i alla fall det. Body balance är då en blandning av yoga, pilates och lite andra såna grejer. Prova!

Så nu sitter jag här och har väldigt mycket tid på mig. Ser fram emot en trevlig eftermiddag, kväll och natt! Men det är ju ett tag tills dess.

WOHO! Jag har gjort framsteg! Kan äntligen lyssna på My best wasnt good enough och what hurts the most. Har saknat dom låtarna, men det har helt enkelt inte gått förens nu. Nu är det bara Blind, Scratch och Break me kvar.

Trevlig helg!


image3

då var det min tur..

Ja, det är väl lika bra att jag också tar o skaffar mig en blogg då, måste ju vara litte inne jag me.

Måste bara säga att jag och emelie var ENORMT duktiga igår! Jag tjata ihjäl mig på emelie att hon skulle hänga med och spinna, tillsist så gick det. Vi infann oss i tid i spinningsalen men ingen instruktör hade kommit än. Sen kommer en tjej in som jag inte kände igen, det var inte den vanliga spinninginstruktören. Då fick vi reda på att vi befann oss på ett av dom svåraste spinningpassen som dom har på gymet. Det svåra passet och det lättare passet som jag brukar gå på hade minsann bytt tid med varandra! Herregud tänkte jag. men vi stannade och tro det eller ej men vi överlevde! Men vi somnade fan gott sen på kvällen.

Hittade väärldens finaste balklänning idag! Jag e såå nöjd med den. tack emelie o jenny för att ni hängde med mig.

SHIT vad pirrigt säger jag bara! ska bli kul imorn flickor.

Body balance ikväll emelie! banga inte nu din tönt ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0