=)=)=)=)

waaaaaah :D haha vilket suveränt humör jag e på!

fixade stadskörningen idag =) så nu är det typ bara motorväg o parkera kvar :D

hämtade biljetterna till slagt ikväll =)

nu har jag precis dushat =) väntar på att martina ska komma så ska vi dricka bira o göra oss i ordning inför ikväll.. klockan sex bär det av hem till ekberg. förfest =) huddiksvall killarna är ju nere med :) riktigt ball. sen ska vi till slagt o dansa sönder oss till Axwell :) jag hoppas verkligen vi kommer in!

måste bara nämna vår fina onsdagskväll =) satt bara o dega vid datorn när linda ringer o säger du ska med oss o bowla.. jaha :P tänkte jag.. men fan va ball det var =) jag linda malin emelie o martina på big bowl i malmö.. iskalla öl o en jäkla massa skratt :D speciellt åt översöta malins bowlingteknik :D bara så bäst! tack för den flickor =)

då börjar jag jobba på ortopeden 10 på måndag morgon klockan 7! blööö jag som inte gått upp speciellt tidigt på hur många månader som helst :P fyyy fan men skitsamma.. är sjukt glad över mitt vikariat där =) behöver verkligen lite mer pengar nu.

halka har jag också bokat in.. i och för sig en månad tills dess.. men tiden går fort =) alla säger att det är jätteroligt men jag är faktiskt skitnervös :P typiskt mig..

nä jag får väl ta o dra på mig nåt annat än handduken nu innan martina kommer hit så jag inte skrämmer slag på stackarn.

ska fota suuupermycket haha så håll koll på facebook =)

puss

regn

buhu vilket tråkigt väder..

var o klippte mig idag =) inte för att det blev så stor skillnad.. lite kortare o nya ljusa slingor bara.

kunde ju inte fixa naglarna kom jag på. börjar på ortopeden 10 på måndag =) o då får man inte ha långa naglar.. inte ens nagelack.. lite dåligt tycker jag haha lite färg kan väl inte vara så farligt. man har ju ändå handskar på sig.
men det ska bli spännande att börja jobba där.. nästan lite nervös :P

helgen var riktigt härlig =) skönt att va ensam hemma. haha även om lotta kanske inte var för pigg i lördags.. pojkarnas fel :P o mintu är fan farligt..

exakt en vecka kvar till teoriprovet.. jag måste bara klara det =/

körde stadskörning igår haha vilket skämt.. jag som trodde jag kunde köra bil :P fan va svårt o jobbigt det var.. ville bara att alla cyklar skulle gå upp i rök!

jag vill ha fredag :D ska bli så jäkla ball med slagt =) ska bli kul o träffa jens o daniel med.. jens o emelie e bara för söta ;)

haha min tumme ser förjävlig ut :P lyckades såklart skära värsta snittet i den med brödkniven när jag skar grönsaker till tacosen i fredags.. tog bara två timmar för det att sluta blöda.. men tillsist gjorde lindas superomläggning susen haha :D servett och vanlig tejp funkar!

image101

e det fest så e det haha.. min kusin somnade tydligen tre gånger inne på toaletten.. bra jobbat robin haha :D men lillehampus ser ju ut o ta god hand om honom..

fan va petters låt god damnit är dåååålig.. sluta spela den på radio!

jordin sparks - tattoo är däremot skitbra =)

puss

haaaaj

:)

vilken tv kväll det har varit hehe

Premiär för Greys anatomy och hidden palms.. (jag valde att se greys anatomy såklart) och vilket avsnitt!!! :D blev åter igen påmind om varför det är den enda serien jag följer slaviskt. den är ju så braaa!
innan dess var det ju idol =) riktigt bra. sen var det top model också men det är inte lika roligt längre tycker jag. På fråga Olle var Carolina Gynning med och jag tycker hon e så sjukt härlig. vet att många stör sig på henne men jag diggar hur hon är =)

blev godkänd på landsvägskörning idag :) så på fredag blir det tung stadstrafik.. hmm.. hoppas det går bra.. men det känns som det går framåt i alla fall.. sakta men säkert. Erik fick sitt körkort idag =) grattis! och malin har snart uppkörning. (exakt när vet vi ju inte, eller? ;) håller tummarna!

helgen kommer nog bli ball tror jag :D tacos med flickorna är ju aldrig fel.. o sen lite dricka på det! ja tack =)

a thousand miles seems pretty far
but they´ve got planes and trains and cars
I´d walk to you if I had no other way

hey there delilah - plain white t´s

Axwell - I found you skööön =)

puss

kräftskiva =)

hallå =)

vilken nice helg det har varit!

i fredags gick det i och för sig jättedåligt på körlektionen och jag kände mig på sjukt dåligt humör efter det.. rätt skönt o träna efteråt o få ut lite agressioner eller hur det nu stavas :P

sen på kvällen så bar det av till eslöv.. *ovanligt* film hos chrille med malin, martin och patrik. kollade på gone in 60 seconds och drack vin :) låter lite gay kanske haha sen blev det hur många timmar prat som helst hemma hos patrik.. man var ju helt torr i munnen :D

i lördags var jag först inte alls sugen på att festa. var ute o övningskörde med mamma o vi blev mest bara sura på varandra.. men sen fick jag fart när jag märkte att vi skulle va hos sarah om en timme och göra oss i ordning.. så in i dushen o sen packa alla grejer.. fick låna en jättesöt klänning =) tack så mycket! ska tvätta den imorn haha
det blev en sjukt rolig kväll i helsingborg.. fast för mig slutade den i lund :)

igår gick dagen sjukt fort tyckte jag... "frukost" på burger king med martina.. där jag också bytte om till mjukisar inne på toaletten haha. hemma vid fyra och sen tjugo i åtta bar det iväg till eslöv igen.. film hos martin med chrille och malin :) whos your daddy blev det.. riktigt ball

sjukt nöjd med min körlektion idag i alla fall =) gick mycket bättre än i fredags. men fan vad det är mycket saker att tänka på.. helt slut i huvet efteråt. snart kommer elövsfolket hit och gör mig sällskap ett tag.. trevligt trevligt..

denna helgen kommer bli riktigt najs tror jag =) fast det klart.. det är ju bara måndag idag :P

image98image99kimage100

tjoho

:)

fan vad bra det gick att köra idag :D så sjukt kul att äntligen gå åt rätt håll i alla fall.. varför började jag inte på körskola mycket tidigare? ajja skitsamma.. jag var sjukt tveksam efter första lektionen i måndags. jag var jättenervös och det gick verkligen piss dåligt. men idag gick det mycket bättre och jag är godkänd på dom fyra första momenten i alla fall woho! alltid nåt ju

riktigt gött att ja kommit igång med träningen med :) behöver röra lite på fettet

fusk att emelie o ekberg ska åka till huddiksvall imorn bitti.. jag vill också följa med! men jag ska köra på fredag o sen blir det ju kräftskiva på lördag.. så jag får hänga med en annan gång.. men jag stör mig ändå.. hade vatt så sjukt roligt.. men men... glad för emelies skull i alla fall att hon får träffa sin lilla jenselijensjens igen :)

kör försiktigt =)

jag överträffade mig själv i matlagning igår :D lagade världens godaste fläskpankaka.. o jag vet.. det låter inte speciellt gott.. men min var kanon ska jag få be att få tala om.. och det är en stor grej när man knappt kunnat koka ris för ett tag sen :P

träffade mattias idag när jag hoppade av bussen i lund.. han skulle börja jobba.. haha han delar ut punkt se vid ingången till stationen :D så ballt jobb.. men tydligen så jobbar man bara fyra timmar om dagen... men 100kr i timmen är ju ändå inte helt fel =) borde kanske ta o söka o se om dom har nån ledig plats till mig :P

ajja.. får väl ta o göra nåt vettigt nu.. eller bara fortsätta sitta här o vänta på käk o snacka på msn :D

vill tillbaka till sunny beach =/

puss

skeppsbron

hallå =)

då var det utgång igår med flickorna. hade som vanligt disko här hemma medans jag gjorde mig i ordning :D helt hyper.. sen kom martina och så gick vi till sara.. linn var redan där :) då var där dukat med en jäkla massa snacks :D muuums.. krängde hur mycket som helst o shotade o drack. fick även stå över martina medans hon låg på golvet och drog in magen så jag kunde knäppa hennes byxor. haha get a bigger size girl!! :D otroligt

sen lagom fulla o glada vandrade vi till bussen. var sjukt nära på att missa den. fick springa som galningar sista biten. tur att emilia också hann med den för det hade ju blivit lite knas om vi hade tagit den och hon blivit kvar i staffanstorp.. sen hoppade rebecka på i arlöv med :)  men det var sjukt kul att vi för en gångs skull var så många :)

skeppsbron var ju ett riktigt roligt ställe :) lagom stort ändå.. och det var nog den grymaste musiken jag vatt med om på länge :D

efterfest i sibbarp där jag även glömde min mobil som just nu är i köpenhamn men som tur är återfår jag den förhoppningsvis imorn :P typiskt mig.. sjukt jävla klantig. as always.

fy faaaan vad det kändes i hjärtat...

tack för en trevlig kväll flickor =)

idag har jag sovit heeeela dagen haha.. vaknade kvart i fem. lönt :P

nu kommer snart emelie o kanske ekberg och chrille hit =) trevligt

puss

image96image97

Bulgarien Sunny Beach 2007

Hallåå!

då kom man hem från resan natten till igår.. stämningen var ju lagom på topp om man säger så. Fyyy vad tråkigt det var att säga hejdå till alla. Vilket gäng vi var. Det var lätt den bästa veckan i mitt liv :)

haha fan va kul när jag läste malins lilla lista på saker som vi haft för oss :D och ändå kunde man säkert gjort listan dubbelt så lång, så mycket skit som vi hittade på.

tyvär blev det inga vykort skickade :P sorry linda jag vet att jag lovade.. men jag glömde helt bort det.

men nu blir det att ta tag i sitt vanliga tråkiga liv igen. Har min första körlektion på måndag. Ska ner till gymet efter det, för jävlar vad man har gått upp i vikt av all sprit och snabbmat. sen en sväng in till tatueraren :) måste se hur långt han har kommit. usch.. får väl påminna magnolia om att jag e hemma också så jag kan börja jobba. blööö.. orka haha men pengar måste man ju ha.

Då blir det skeppsbron imorn då :) ska blo trevligt.. har aldrig varit där innan. en det brukar ju aldrig vara tråkigt när man är ute med töserna

lite bilder från bulgarien =)

image93image94image95

RSS 2.0