nervös!

shit jag har precis sökt nattjänst på ortopeden i lund.. hoppas hoppas hoppaaaaas! jag vill verkligen!

var ett tag sen man skrev här nu... vad har hänt i helgen?

Fredag: Jag var hos frissan och vi snackade lite om hur jag skulle ha håret på balen. Testade lite oliga förslag och jag tror det kommer bli superfint =) hon sa också att efter balen ville hon klippa page på mig!! eh va? jag!? i kort hår?? hmm tror inte jag vågar det.. jag hade lätt gjort det om jag hade kunnat klistra tillbaka håret om det inte blev bra. Ajja.. sen på kvällen hade jag tänkt att jag bara skulle slappa men sen hastigt och lustigt var jag på väg till kulturen med hanna och linn. Det var riktigt skoj =)

Lördag: Vi hade kalas för mamma som fyller 45 idag. Grattis mammi <3 sen tänkte jag gå o lägga mig tidigt eftersom jag börja jobba 07 på söndagen. men nejdå. Det blev kulturen igen. Jag Sara Linn och Martina. Roligt den kvällen med men dock inte lika roligt att veta att man skulle upp o jobba.

Söndag: Vaknade 06.15.. sovit i två och en halv timme. jag var inte sådär jätte effektiv på jobbet direkt men jag slutade klockan ett och då somna jag direkt när jag kom hem nästan. sov till fem och sen på kvällen slappade jag med martina. tog en jävligt meningslös biltur med jonte mulle och björn. bara så ni vet kan man ha jävligt roligt med en gps.

Idag VALBORG:
Jag ska åka till helsingör med martina. hoppas att vi får behålla våra flaskor hehe. sen ikväll har jag inte riktig koll på vad som händer men något roligt blir det säkert =) annars e d bara o hälla i sig spriten fort som fan o sen somna :P

Club Piratez - Cosmic life

image33

sommar sommar sommaaar

kanske inte riktigt än :P men det känns nästan så :) fast när jenny körde mig hem (nercabbat haha) så hörde vi på radion att lagom till valborg kommer en kallfront in.. woho dåligt väder på vaaalborg.. tur att jag inte ska göra nånting då :D jag har nästan aldrig planer inför såna dagar, det bara blir att jag hittar på nånting som bestäms dagen innan eller samma dag. Men det brukar ju bli bra ändå.

vårt tema går åt helvete. sjukt dåligt planerat och speciellt dåligt av oss som har varit för slöa. fyfy men då har vi lärt oss något till nästa gång.

vill bara kissa i min studentmössa! den e fan för liten! men sen kom smarta martina med rådet att jag skulle läsa på undersidan av kartongen. där står hur man kan töja och förminska sin mössa :) vill ha en ny klänning till studenten nu. jag har ändrat mig och tycker inte min e lika fin längre. Får se hur jag gör. det blir nog bra vilket som =)

dom vill verkligen inte prata med mig på ortopeden =/ jag lovar att sen när jag väl får tag i henne så kommer dom redan ha fixat tillräckligt med folk så får jag stå ut me magnolia i sommar. men det klart, bättre än inget.

har deklarerat idag med :) eller rättare sagt så gjorde pappa det och jag kollade på. trodde det skulle vara mer komplicerat men det gick ju riktigt snabbt när man gjorde det på internet. men jag måste betala kvarskatt eller vad det nu heter. 1400 nånting.. jag frågade pappa vad som händer om man INTE betalar haha men han sa att det nog var bäst att jag gjorde det så jag får väl lyssna på honom.

nya kläder och skor? ja tack! tänkte att jag skulle spendera större delen av min lön på just det denna månaden. så det lär inte bli så mycket fest. eller? :P


Det finns ingen värdighet i att vara överlägsen någon annan. Sann värdighet ligger i att vara överlägsen sitt tidigare jag.

Det spelar ingen roll vad andra säger om dig - det viktiga är vad du säger om dig själv.


härlig onsdag

hallooo =)

jahapp då var sista delen av svenska nationella avklarad =) satt i typ två timmar och skrev.. tror att det blev rätt bra men man vet ju aldrig. skönt att ha det gjort nu i alla fall. Sen åkte jag emelie linda o malin till Max o käkade (inte linda för hon tycker att hon väger för mycket vilket jag inte håller med om!) i alla fall så är det dom som har dom sjukt godaste burgarna som finns! muuuums men ja drack coca cola zero till.. det smakar ju inte alls direkt gott.

efter det var vi hos emelie ett tag.. slökollade på high school musical.. en sådär söt film hehe sen försökte ja ringa ortopeden men dom ville inte svara =/ men men får prova imorn igen.. skam den som ger sig!

massagelektionen var kanon idag. trodde det skulle bli riktigt drygt men tiden bara flög iväg. fick prova på att få bindvävsmassage. AJ säger jag bara. fick reda på att min svank inte är så bra och att jag har mer bindväv på vänster sida. Alltså måste jag göra något tokigt.. men vad det är har jag ingen aning om. emelie fick prova på kopp massage och malin låg på spikmattan. Den ska jag lätt prova nästa gång.

Sen bar det av till Per Tuttis glassbar. ett måste en sånhär solig dag.. sen efter det blev det spinning.. sjukt jobbigt men riktigt härligt efteråt. ska träna imorn igen men ja kan inte bestämma mig om jag ska styrketräna med emelie eller om ja ska gå på bodybalance på kvällen. ajja får se hur det blir :)

hoppas veerkligen att vi hinner färdigt me temat tills på fredag.. har lite ont i magen inför det..

Kollar på Grays Anatomi nu.. jag har sagt det förr och jag säger det igen.. GRYM serie :D hoppas bara den inte flippar ut som dom flesta andra serier gör.

Sister Hazel - Hopeless

image32





Grafitti

fan va ja älskar Grafitti haha det slår näästan per tuttis glassbar faktiskt :) jag fikade där alldeles ensam igår.. riktigt härligt med en kötbullsbaguette, en mango passions smoothie och en gammal Solo tidning.. perfekta sättet att fördriva tiden när man väntar på bodypump passet. men sen fick jag reda på att Malin också varit ensam i lund.. men men :P

kom till skolan i morse halv nio.. inte en käft där.. sen efter typ tio minuter kom några stycken.. så fick vi reda på att vi börjar halv tolv! herregud.. så sur jag blev.. jag som hade tvingat mig själv att gå upp i tid. Så jag tog bussen hem igen.. satte mig i vardagsrummet och kollade på The Holiday. En av mina absolut favoritfilmer. Den är kanon! Det kom faktiskt en och annan tår.. shit sån mes jag är!  Tur min mamma är en liten brottsling och bränner hur mycket filmer som helst på jobbet haha.. *oops det skulle jag kanske inte ha sagt*

jag lyckades i alla fall somna i slutet av filmen och när jag vaknade kändes det inte lönt att åka in till skolan... hoppas dom inte skäller på mig imorn =/

Grattis till jobbet Jenny =) jag ska också ringa dit! :D *hoppas hoppas*

woho imorn blir det uppsats i FEM timmar! vem fan kan sitta så länge och skriva?? hoppas vi inte behöver sitta så länge om man blir färdig innan.. när jag tänker på långa prov så tänker jag automatiskt på högskoeprovet.. resultatet kommer snart herregud.. vill jag ens veta?



Det sker inga misstag i livet, bara lektioner.
Det finns inga negativa erfarenheter, bara möjligheter att växa, lära och utvecklas längs vägen mot självförverkligandet.
Ur kampen springer styrka. Och även smärtan kan vara en fantastisk lärare.




usch..

va håller jag på med? haha det är prov idag.. men här sitter jag hemma. Har inte pluggat ett dugg så det kändes inte så lönt att åka in. Får göra det på en restdag eller nåt sånt. Men ändå.. det känns som jag inte bryr mig längre om skolan alls. Jag har redan slutat i huvet. Ska i alla fall åka in till idrotten sen, den kan jag inte missa.

mmmm men det var skönt o sova ända tills elva idag i alla fall :D har fått nytt täcke så jag sover som en stock nu. riiiktigt mysigt. Men jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska va i skolan resten av veckan nu. Förra veckan var jag bara där två dagar. Det är inte jag. Skärpning.. hade mina föräldrar vetat hade det varit illa ute med mig haha

Det är valborg om en vecka!! kan inte fatta det. Har ingen aning om vad jag ska göra, men det känns inte som det spelar så stor roll. Mamma fyller 45 då i alla fall :) vet inte alls vad jag ska köpa till henne i present. Förra året var det ju jennys fina ljusstakar hon fick om jag inte minns helt fel.

Sitter på min gamla dator nu som har varit helt paj ett tag. Men nu är den back.. känns så gott som ny :)

Haha i lördags var vi hemma hos mulle o slappade lite. Så själklart satte dom på Texas Chainsaw massacre.. hallååå ja har aldrig varit så rädd i hela mitt liv kändes det som. Kolsvart i vardagsrummet och värsta ljudet. Nej tack! det läskiga hade typ inte ens hunnit börja än. Vi såg kanske max en halvtimme sen tvingade jag dom att stänga av. Riktig chicken jag vet! men jag tål verkligen inte läskiga filmer. Helt sjukt :P dom tyckte såklart att jag var världens största mes. Men vadå då? dom hade ju sett den innan och visste när det läbbiga kom. Så det blev The guardian istället :D myyycket bättre tycker jag

nej färdig babblat nu.. får ta o göra mig i ordning..

Herkules

shit så kul det var på Herkules igår :) inte en enda dålig låt på hela kvällen. Det får vi göra om tycker jag.

har precis städat hela huset. Jag mamma och Lotta.. jobbigt värre.

Fatta sån träningsvärk jag har emelie! vi är duktiga :D

borde veeerkligen plugga. prov på måndag och jag har inte ens tittat på det =/ meeeen orka :P

skoskav till tusen.. japp japp.. gick hela vägen hem idag från bussen i mina höga skor. ingen höjdare direkt. Man känner sig så himla fräsh när man går genom stan i lund i samma kläder som man hade igår.. sminket under ögonen och frillan rent åt helvete haha

vad händer ikväll?

haha inte dom jättefina bilderna direkt :P men vafan...

image30

image31

fredag fredag fredag woooh

äntligen fredag! :D:D längtade såå mycket.. harverkligen inte orkat skolan denna veckan =/

utgång ikväll =) ska bli nice som fan.. förfest i lund och sedan bär det av till malmö.. roligt att festa på ett nytt ställe för en gångs skull. hoppas på en trevlig kväll!

var på nova innan idag och köpte ett par långa shorts som jah absolut inte hade pengar till egentligen. men när man shoppar med emelie finns det inga gränser. så är det bara. sen att killarna som stog i kassan var sjukt heta har ju inget med saken att göra haha

hämtade studentmössan och kläderna jag beställt idag :) woho allt känns lite närmare nu.. men har fortfarande svårt att fatta det.

stör mig så oootroligt mycket på vissa personer.. gå o dö eller nåt! men äh.. nu är det fest som gäller.. skaka rumpan ikväll :D

image29 


Bästa party låten för tillfället : Pachanga - como estas

laaaat

usch jag vaknade 05.45 i morse.. så tänkte jag fan mobilen kommer ringa om en timme.. så jag stängde helt enkelt av det och sov till halv tio istället haha men det är inte bra.. man missar ju ändå.. får kanske dra dit en och en halv timme imorn :P woho.. men det är väl lika bra

så nu slappar jag här hemma och ärligt talat är det skitskönt o bara göra ingenting :D tänkte träna ikväll i alla fall så jag blir av med lite energi.

I hope the ring you gave to her
turns her finger green
I hope when youre in bed with her
you think of me
I never wish for bad things
but I dont wish you well


Kelly Clarkson - never again

sitter här och lyssnar på min underbara musik =) funderar på o käka lite glass o slänga på en film, sen gå ut me hunden. Det tycker jag låter bra haha

vafan händer i helgen?

så mycket grejer man har i huvet nu.. pojkar, dom kunde man fan lika bra vara utan egentligen. Eller så kunde man haft dom till en sak bara haha (o det är inte ens alla som duger till det) jag är riktigt glad för dom som hittat varandra, som det fungerar för (avundsjuk är jag också för den delen) jag vill också!!

image27

image28 här har ni min blivande man i alla fall haha Pete Wentz från fallout boy. Ögongodis!

jag har stor rumpa

haha det såg jag på bodypumpen idag när jag kollade mig i sidospegeln, jävlar haha tänkte fan har jag så stor röv :P illa illa

vatt duktig idag.. först ett mini bodypump pass och mage/rygg pass på idrotten. Sen gick jag och köpte inbjudningskort till min student. Sen tillbaka till gymet och ett riktigt bodypump pass. Så jag är rätt slut nu, speciellt i armarna.

konstigt tema vi har nu i skolan tycker jag. ball lärare i alla fall. får la se hur det går. sagt på lektionen idag: Andreas kommer aldrig försent, han är bara tidig till nästa lektion.

såg du parlamentet igår? dom snackade om att man ville börja köra bort tiggare från gatorna. så sa magnus betnér att Malmö vill börja göra det endast för att dom inte vill ta tag i stadens verkliga problem, att den är full med skåningar! haha det var det värsta! det är väl inget fel på oss.

klockan är redan nio. och jag ska renskriva vårt projektarbete. woho.. ORKAR verkligen inte skolan nu. nio till fyra imorn =/ o tema heeela dagen..

nej måste städa nu och sen börja skriva.

image26





slut på det roliga

ja då var det måndag imorn igen.. denna helgen har gått sjukt fort.. precis som alla andra helger.. kom precis på att jag helt glömt bort att skicka in arbetet med hälsoprofilerna.. smarte kathy! får ta och göra det nu

Fredag: Jag och emelie sket i samlingen och stack och tränade istället. Duktigt värre. Sen blev det inget lundia för min del men martina sa att jag absolut inte missat något för där hade inte vatt något folk. Så jag hängde med emelie hem till eslöv efter gymet så fika vi o sen stack vi hem till mig och var ute och rastade min lilla polo haha känns som jag måste ta körkort nu! Sen stack hon hem till sin pojk och jag tog mig in till eslöv igen och kollade film hos thure =) 

Lördag: Japp då var det lund som gällde. Vi missade bussen (inget ovanligt när man umgås med dom segaste människorna i världen, haha näädå ) så vi fick vänta en timme på den.. sen satt vi på viggos en stund. Då kom martina och sara in efter en timme och vi gick till kulturen och sen kom resten dit efter en stund. Sen blev det burger king och en vandring till allhelgona kyrkan eftersom det var länge tills bussen skulle gå. Väl i staffanstorp så blev det "efterfest haha" hos jonte. som innebar att jag bara tappade massa kläder :P (spelade klädpoker med björn) men det var helt klart en rolig kväll

Söndag: idag då, sov jag ända till halv ett. Sjukt ovanligt för att vara mig. Sen stack jag till ikea med mor och far, hornbach blev det med. Inget direkt jätteintressant (om man nu inte heter emelie och älskar ikea). Sen nu kom jag precis hem från martina och sitter här och väntar på käk. Sen blir det väl inte mer som händer idag. Tråkigt med söndag som vanligt. 

hörde på radion idag att alkolås ska finnas på alla nya bilar snart. Varför ska det ens behöva finnas? fattar inte att folk överhuvudtaget kan vara så jävla dumma i huvet att dom tänker köra när dom har druckit. Sunt förnuft någon? 

Kan man bli mer pank än vad jag är just nu..

image25

helg is in the air

yes! lill lördag idag =)
ska bli kul på fredag linda.. längtar riktigt mycket. Inte för att det var direkt längesen jag var på lundia men jag är så sjukt festsugen! Sen ut me dom gamle goa hopplösa pojkarna på lördag :) kommer gå mycket pengar.. aj aj

så jääkla skönt o ha det muntliga nationella avklarat nu. Inte för att jag är så jättenöjd med mitt lilla framträdande men ändå. Godkänd iaf.. sen kan ju den lilla uppsatsen ta sig i röven.

Har en jäkla massa att skriva nu på hälsoprofilerna. Sammanställa alla tre jag gjort, plus att hitta på två stycken och sammanställa dom. Inte helt lätt. Har jag börjat på det? NEJ. Tänkte att jag har hela dagen på mig imorn, men sen var jag bara tvungen att tacka ja när dom ringde och fågade om jag kunde jobba 16-21. Men det finns ju alltid tid inatt och på torsdag natt :)

var på spinning idag efter skolan. Hade en och en halv timme på mig tills passet började så jag drygade mig ordentligt. Åkte bussen ända till stationen och gick därifrån. Sen sölade jag riktigt mycket på vägen dit och i omklädningsrummet. Tråkigt att inte ha någon att snacka med bara. Men då är alltid mp3n en bra lösning =) älskar min underbara musik. för vad vore livet utan det egetligen? inga låtar att festa till, slappa till, gråta till och få en på gott humör igen.

woho top model och greys anatomi ikväll =) frågan är bara vilket man ska kolla på mest.. men det blir antagligen det andra alternativet. Doctor Shepherd är ju bara såååå snygg! haha nu låter jag som en 13 årig tjej men det skiter jag i för han är sjukt het!!

tur linda har världens roligaste program på sin mobil, skrattade så tårarna rann idag. sjukt kul =)

nej.. skit ner er och ha ett bra liv!




hjälp!

hjälp mig nån.. haha man e så smart och sparar skolarbete in i det sista.. har muntligt föredrag imorn.. svenska nationella! woho :P jag tänkte snacka om hiv/aids.. nu ska jag bara hitta fakta och trycka in det i huvet tills imorn eftermiddag! lätt som en plätt... eller inte. men men. skönt o ha det gjort sen i alla fall. det får gå som det går.

var i skolan och lämnade pengar till balen iaf. sen stack jag emelie malin o hilda o käka på tatung. svinmycket mat och riktigt gott var det. haha jag tror inte att ordet slaskfitta hör hemma inne på en restaurang :P och inte resten av vårt snack heller egentligen.

skulle egentligen tränat. men jag var så sjukt mätt. plus att ja fick lite panik när ja tänkte på att ja inte ens börjat på svenskan tills imorn då. sticker kanske ner ikväll istället. hehe det är ju fördelen med dygnet runt kort =)

tur mina hälar e helt uppfläkta nu. fucking skor. jag jobbade i dom hela kvällen igår. inga problem alls. sen nu när jag går till bussen så bara börjar dom skära mig i hälarna. vad är det för sätt?

känns som jag borde sätta fart nu.. åååhhhh orka!

image24 hehe lagom stolt storasyster! lotta fotades i söndags.. tyckte denna bilden var skitsnygg =)

jobb!

hallå ja =)

sitter man här på jobbet och slappar. rätt lugnt för tillfället. varit här sen halv två och jag ska vara här till tio.. snaaark.. men det är ju fett med pengar eftersom det är storhelg :) Är på jennys avdelning idag. det vill säga A3.. känns konstigt att vara på ett ställe där man inte är van vid att vara.  Men det funkar bra ändå.

shit vad ska man säga på redovisningen på onsdag!? vafan ska jag snacka om? man skulle snacka om nåt modernt typ :P funderar på Ipod eller Iphone.. nåt sånt.. men sen hur intressant är det? kan ju snacka om det moderna festandet haha

lämna pengar till balen imorn.. glöm inte det flickor =) sen ska ja träna hade jag tänkt.. måste få bort all påskmat och godis. det har ju blivit en HEL DEL haha

sorry martina :S ja trodde inte du skulle bry dig..

nej nu är min rast slut..

Jag vill vara trött på att festa..

Vissa klagar på en för att man festar för hårt eller gör galna grejer. Men ärligt talat, när jag är 40 så vill jag vara så sjukt trött på allt som har med sprit och pågar att göra. Jag vill känna att jag gjort allt som man inte längre kan göra när man är äldre. Det är nu man ska leva livet. Hellre ångra att man gjorde det än att ångra att man inte gjorde det. Så bara tyst med er era tråkiga torra jävlar. Jag kommer i alla fall inte att ångra mig.
haha detta är sagt av mig och Malin medans vi sitter och dricker grogg på mitt rum och väntar på att emelie ska komma och hämta oss så vi kan dra till förfesten.

Det var väl rätt roligt igår. Knappast den roligaste kvällen jag varit med om. Men helt okej. Nackdelen är att det är så långt och åka. Man vill inte bli av med folket för man vill gärna kunna komma hem med. Sen musiken var väl sådär :P bra ibland och sjukt tråkig ibland. Sen vad är det med folk? fan va dom slåss. Men tack för en trevlig kväll annars! :)

usch nu är det en sån värdelös söndag igen. I och för sig ledig imorn och på tisdag och på torsdag. Men ändå. Söndagar är söndagar. Måste städa =/

Du ska få din tjuga Malin :P (men det var värt det haha)

Jag får panik när jag tänker på hur mycket jag borde plugga nu egentligen. Hjälp!

image23

Glad Påsk!

Jag firade påsk igår ju så det käns inte som påskafton idag.. jag fick faktiskt två påskägg  :D men jag har inte tagit en ända bit än..

Kom precis hem från Malmö. Vatt och kollat runt med familjen. Köpte mig ett par vårskor =) mycket tjusiga. Så tänkte jag att jag kunde hitta ett festlinne som jag kunde ha till ikväll. Men nejdå.. inte skulle det va så enkelt. Hittade inte ett skit! Så det blir till att vända upp och ner och ut och in på hela garderoben och det kommer säkert sluta med att jag tar samma kläder som jag brukar ha när jag går ut.

Igår då så var jag som sagt i höllviken på påskmiddag. SJUKT god mat. Så jag satt där och var social och allt som man ska vara. Så kollade jag på min mobil vid halv nio så såg jag ett sms från Linda. Ska du med till Lundia ikväll? Så tänkte jag ja men varför inte :D Så jag var väl hemma vid tio, gjorde mig i ordning och tio i tolv mötte jag Linda Pierre och en annan tjej. Men den tjejen mådde inte så bra direkt. Hade varit inne på lundia i kanske 20min och sen var dom andra tvugna o få hem henne. Så tänkte jag vafan ska jag göra nu. Betalt inträde och allt.

Jag begav mig in mot dansgolvet och träffade på Björn. Fick stå och dansa lite med dom sen så försvann dom igen. Så ställde jag mig lite vid sidan. Men då kom Josse och drog in mig på dansgolvet. Hennes polare skulle dra tidigt dom med, så det var ju perfekt. Vi dansade satan resten av kvällen. Skitskoj var det. Dock rätt lite folk. Men många fina pojkar ändå! haha

Nä så det blev ju en lyckad kväll trots allt.

Ikväll bär det av till Tingvalla. Eller först förfest i Genarp. Ska bli jätteroligt =) inte varit på tingvalla sen jag gick i åttan haha. Då var det värsta skitstället. Men jag tror och hoppas att det är bättre nu. Sen är det såklart skillnad på när där är 15 och när där är 18. Ajja, jag hoppas på en trevlig kväll i alla fall. Mer kan man inte göra. Oftast så blir det vad man gör det till.

Ha en trevlig påskafton! ät så mycket godis du kan! haha :D

image22

lalala :)

hallåååå ja =)

fan va trött jag är.. var i Eslöv igår och festade lite. Det var riktigt kul hehe

Idag blir det påskmiddag i Höllviken med massa släkt o grejer. Kommer nog bli riktigt skoj och jag känner på mig att jag kommer äta tills jag sprängs. Men det är väl det som alla högtider är till för, att man ska äta ihjäl sig så att man kan hålla igen sen igen. Eller? :P

Tingvalla imorn flickor :D festa saatan =) (fast inte like mycket som förra helgen för min del) äh.. det är nog dags att släppa det nu.
Stackars Emelie som stukat foten.. du får dricka ordentligt så att du kan shaka loss sen!

image21

Lets say im feeling better
Lets say im feeling fine
Lets say I gave you all I have
But now im out of time
And my best wasnt good enough

Now this time to wonder
Now this time to heal
Time to let it all come down
But i dont know what I feel

But it aches and it hurts and it burns
Oh it kills me

Tick tock you dont stop
You dont fade
You just stay
But i´ll do it all again


Anouk - My best wasnt good enough

=/

hallå huvudvärk! fan va jag e slö idag. Sov nästan 12 timmar haha så det känns som jag borde vara superpigg istället. Jag har slappat med Linda hela dagen. Till och med pluggat! Där har vi det. Bevis på att skolan inte är bra för en. Man blir trött och får huvudvärk. Ska aldrig mer plugga...

Vi kom bland annat fram till att jag inte kan vara elak mot någon.. stämmer det?

K - Föresten kom dom där Kobojsarna till Stensson sen?
L - haha ja du stog ju där längst framme och dansa med mig, Pierre och Emelie
K - (kastar sig i soffan med en kudde för huvudet och dör)

Va ute och åt mjukglass innan :D så jävla mumsigt

Är faktiskt sugen på fest igen.. tro det eller ej haha blev sugen nu när jag såg dom goa drink mixarna som vi köpte igår :D

Jag e skitförvirrad just nu haha känns både som jag skiter i allt och som jag bryr mig om allt.. lite jobbigt faktiskt. Vill bara glömma vissa saker.. Försvinn ut ur mitt huvud.

VILL ha studentveckan nu :D:D:D

Kan lika bra hoppa över balen känns det som..


I could feel it when we touched
It used to mean so much
But now its gone away
We were young and dreams were new
Every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
Now I know my heart is breakable

Ullared

kom precis hem från ullared. Packat upp mina saker lite snabbt (alltså slängt kläderna på sängen och lagt sakerna på skrivbordet) så jäkla skönt o bara sätta sig ner här. Varit upp sen fem i morse, halv sex körde vi. Full bil. Jag Malin Linda Jenny och Emelie. Vi hade en jäkla tajming. Exakt klockan 08.00 parkerade vi bilen och satte fart mot ingången. Emelie var värst haha sen kom jenny tror ja o sen linda sen jag och sist malin.

Det börjar lukta maaaat :D mums

jahapp.. va händer nu då.. ska nog bara ta det luuugnt resten av dagen och kvällen känns det som.

Ska bli kul med tingvalla på lördag haha det var längesen man satte sin fot där :D och denna helgen ska jag INTE bli utslängd eller va allmänt jobbig! LOVAR ;)

image20



Underbart

ja vad mer kan man säga om denna dagen. Sjukt härligt väder.

Igår kväll var jag o bowlade på big bowl med mulle ch o björn =) haha det var skitroligt. Får vi göra om snart! :)

Men idag har jag vatt i stan med linda. Mycket trevligt. Det blev ett par solglasögon från Indiska, två klänningar från vero moda (den ena ska jag ha på studenten hade jag tänkt) och så blev det en Friis & Company väska från chick o chick. Underbart :D

Självklart måste man sitta en stund på Per Tuttis glassbar med :D Har du inte vatt där så har du missat nåt!

Nu kommer martina om en stund så ska vi gå ut en sväng. Antagligen blir det ännu en glass för mig haha är verkligen en glassoman. Sen ikväll ska jag träna och sen får jag ju ta mig till eslöv. Det bär av tidigt därifrån i morgon bitti till Ullared haha ännu mer shopping :D woho

Kommer va luspank sen men det är en annan femma =) man måste ju passa på.

är så stolt över vår fina kokbok asså :D det gjorde vi bra flickor!

Jag o Linda förväntade oss jobb i påsk. Men det ser rätt mörkt ut tyvär.

image19



Högskoleproet o helveteskväll

usch ja det var upp tidigt på lördag morgon som gälld. Pirrigt i magen när man hittat till rättt klassrum och satt sig ner Det kändes som om tiden gick så jävla mycket fortare än vanligt hehe. Men svårt var det, jättesvårt. Men jag chansad så gott jag kunde och resultatet kommer om en månad.

Sen bar det av hemåt och jag gjorde mig i ordning o grejer. Jonte körde mig till tåget för det var back to Eslöv som gällde. Förfest hos malin, kul kul. Sen till Stensson. Problemer här nu bara är att jag inte kommer ihåg speciellt mycket alls. Vafan e d med mig!? Kan man inte dricka ska man lika bra kåta bli, jävla fjortisfasoner. Att jag fortfarande inte harlärt mig!!! Jag e så jävla dum i huvet. Har man inte käkat sen 13 på dagen så borde man u fatta att man ska ta d lugnt med drickan. Men icke!
Detta är vad jag kommer ihåg av gårlvällen. hemma hos Malin. Att jag dansade inne på stensson. att jag spydde i en påse i bilen när emelie körde mig hem. det var alles då ja. underbart. jävla idiot.
Sen vaknar jag av att jag har en handduk och spann brevid min säng, men inget i spannan lyckligtvis. Sen att mamma kommer in och bara ska se om jag fortfarande lever. Jag har festkläderna på fortfarande.
Jag blir så jälvla arg på mig själv och jag mår sjukt illa nu me. Sorry emelie att du fick skjutsa hem mig. Sen sorry alla som ja, om jag nu (som jag antagligen gjorde) gjorde nåt dumt mot. Fan vet jag.
Är sjukt besviken, jag trodde jag kunde kontrollera mig själv bättre.

Idag ska jag sitta hemma och sura för mig själv

säkert skitmcyket stavfel i texten men jag pallar verkligen inte rätta!

RSS 2.0