godmorgon sverige

japp här sitter jag på jobbet. klockan är tjugo över fem och snart är det nog många patienter som börjar vakna till liv. det har varit en lugn natt. det är rätt skönt. ett helt annat tempo än vad det är på dagen. man behöver aldrig stressa här direkt. inte för att jag inte tyckte om att jobba dag för det gjorde jag verkligen. men natt känns verkligen helt rätt. haha så det är inte så konstigt att du inte träffar på mig på sjukhuset linda. för jag går hem när du kommer hit eller tvärt om. :) vi får ta o boka en tid istället haha

nä nu börjar snart morgonarbetet och då är det slut på det lugna. slutar klockan sju och bussen går fem över halv åtta så jag kan ta det riktigt lugnt. hem o käka lite frukost, sen mörklägga mitt rum så gott det går. men det är molnigt idag så det blir nog inte så svårt.. sen ska jag soooova :D jobbar inte föräns på onsdag natten till torsdag så jag har långledigt nu kan man säga.

får se vad jag hittar på sen idag. är faktiskt inte på festhumör. ovanligt... undrar om jag är sjuk eller nåt haha

dags att jobba lite nu..


puss


Ledig =)

haaj =)

idag har jag haft min första lediga dag =) mkt skönt att sova läääänge :D

igår kväll var jag i Eslöv och träffade Malin. Inte setts sen vi tog studenten ju. Vi käkade glass vid trollsjön o sen slappade vi hemma hos henne :) mycket trevligt!

sen idag har jag varit i Lund med min kära storasyster Malin. Många som heter malin haha. vi fikade på mormors bageri och sen gick vi o kollade runt. jag hittade en del :) för en gångs skull haha. ett linne, en hood tröja, ett par örhänge, ett armband, en ring och en klänning. så nu är jag glad :D haha

imorn börjar jag jobba natt. ska bli spännande :)

stackars Linz som har skadat ryggen =/ var verkligen inte roligt att höra. hoppas du blir bättre snart!

Elliot Yamin - Wait for you

puss

image67
 VILL HA! :D

Midsommar

Haaaaj!

dåligt med uppdatering nu på sista tiden men man är så mitt uppe i jobbet o allt. Trivs bättre och bättre där för var dag =) det är kul när man börjar känna sig lite säkrare på saker och ting.

då var det midsommar i fredags och idag är det exakt ett halvår kvar till julafton! deprimerande va? haha SOMMAR 4 LIFE! :P

men lite om midsommarafton då :)

Halv tolv samlades jag, sara och martina och vandrade först ända hem till Linn. i spöregn! hämtade lite vorre som vi skulle ha till senare. sen var det Ags som gällde. vi skulle handla allt till middagen och det var totalt kaos vid köttdisken haha. hur ska vi kunna flytta hemifrån? :P

vid halv fyra kom dom två knasarna hem till mig och vi började laga till våd midsommar middag. kokt nypotatis med dill, gräddfil, gräslök, sallad, bearnaisesås, flintastek och lite annat kött som vi slängde på grillen. Martina var grillmästare haha efter mycket om och men med att överhuvudtaget få igång grillen.
vi åt tills vi dog och sen tig vi en paus. fixade håret, sminket och tog på festkläderna (för dom ville man ju inte smutsa ner när vi lagade mat)

sen var det dags för jordgubbar med socker och grädde. muuums säger jag bara. vi hade köpte chips också men dom var det ingen som orkade käka. det blev en hel del dricka på vägen med. öl, cider, vin och turkiskpeppar shots. Vi hade till och med sånghäfte med snapsvisor! som jag letat upp på internet. vi var tre personer, men fan så kul vi hade. jag skrattade så ja fick kramp i magen. en sjukt lyckad början på kvällen.

sen var det dags för helsingborg! tig bussen in till lund och sen tåget. upp till björns lägenhet och lämnade våra grejer =) såg att han fixat madrasser till mig o martina. mycket snällt! sen gick vi till terassen vid halv elva tiden. sen där slutar dom flesta av mina minnen. blev verkligen ASNITAD! pinsamt pinsamt. det slutade med att sara följde oss tillbaka till lägenheten och bäddade ner mig o martina för att sen gå tillbaka till terassen igen :P

En sak som jag kommer ihåg var att vi blev bjudna på shots som såg ut som jäger tyckte jag o förberedde mig på den goda smaken.. men icke! det var något medicin skit som smakade rööööv! haha o jag säger RÄTT  UT: Oohh Det var en GAMMAL jäger!

sen dagen efter vaknar vi upp och mår BAJS! det var längesen jag mådde så dåligt. fick reda på att jag spytt som en gris på natten och att jag o martina haha hade hittat chilinötter som vi kastat runt i lägenheten verkade som för det var nötter överallt! sen att martina ramlat ner för Kärnan och att jag legat i hissen på väg upp till lägenheten.

fet fjortisvarning på den. men skitsamma. det började i alla fall bra! :D

Bilder finns på www.kaddy.pixbox.se

tack för den kvällen flickor! haha

Första dagen på jobbet

Ortopeden 11 och 12 var det ja! haha fast jag går brevid på 12an bara :) där finns jenni också :D riktigt roligt att vi e på samma. mitt huvud är fullt med information och jag har säkert redan glömt mer än hälften redan. men det var ju bara första dagen. kände mig lite liten och okunnig men jag hoppas det går bättre imorn =) tycker det ska bli så spännande med o jobba natt. längtar till den dagen jag ska gå brevid på natten.

tack för skjutsen emelie =) det var jättesnällt!

haha jag tror nästan jag blev lite kär idag nädå :D skoja bara

midsommar på fredag ja.. regn o rusk  =/ men d e väl som vanligt på stora dagar. då e alltid vädret piss.

jag e helt slut nu.. var nog längesen ja va trött klockan elva på kvällen :P tur att jag börjar ett imorgon och inte sju! då hade jag fått gå upp klockan fem för o ta bussen kvart över sex! det är inte mänskligt. därför är jag glad att jag ska jobba natt. även om det säkert också är jobbigt så behöver jag i alla fall inte gå upp så tidigt. då går jag o lägger mig när alla andra går upp! moahaha ;)

i morse klockan halv åtta blev jag väckt av en humla som flög in genom mitt fönster! så jäävla äckliga e dom små jävlarna! ja fick spel o sprang ut i hallen. men sen stog jag där o funderade på vad jag skulle göra. han satt ju på min säng! men sen efter en stund flög han ut av sig själv. tur det. annars hade jag fått gå o lägga mig i soffan istället :P för jag hade inte vågat gå fram o smälla den. Det är den enda anledninge till att jag inte tycker om sommaren. ALLA KRYP! fyfan.

ajja. ha en trevlig kväll! snart ska jag sova

puss

snart börjar allvaret

ledig imorn också sen börjar jobbet.. läskigt.. hoppas det går bra.

fyyy vad jag har latat mig dom senaste dagarna.. riktigt skönt o göra absolut ingenting nu när man vatt igång så mycket under studentveckan. igår tog jag inte ens på mig vanliga kläder.. gick i shorts o min stora t-shirt hela dagen haha det är inte ofta det händer. men det va sjukt härligt =)

var på gymet innan idag =) skönt o börja träna igen. inte gjort det på ett tag nu för att man haft så fullt upp med allt annat. men nu så ska jag styra upp det igen hade jag tänkt mig. man mår så mycket bättre när man rör på sig.

jag har för tillfället gett upp män, bara så ni vet haha

lite shopping imorn kanske? :)

jag VILL tatuera mig nu! och pierca mig i läppen! haha men det går ju inte. kan inte ha det på sjukhuset.. =/

Kent - Utan dina andetag
David Guetta - love is gone

image66

För jag har tagit studenten!

jahapp. då var det helt plötsligt över. dagen som man längtat såååå mycket efter. pooof all gone. men jag måste säga att så glad har jag nog aldrig varit innan, eller det är i alla fall nåt av det bästa jag varit med om. glädjen, skratten, skriken, tårarna, haha ja fan va många känslor man hade på samma gång. går helt enkelt inte att förklara.

min studentfest var sjukt lyckad :D jag hade så sjukt kul o det antar jag att resten också hade. alla festerna denna veckan har varit riktigt lyckade. men såklart så är man ju galnast på sin egen. var på två fester sen framåt natten. men jag orkade inte speciellt länge. jag var heeelt slut och idag har ja sovit halva dagen.

nu såhär efteråt känns det konstigt. jag har inte riktigt fattat att jag aldrig ska till skolan igen. i alla fall inte tillbaka till consensus. men pärlorna från skolan kommer man ju ändå träffa. varför skulle det förändras liksom? så nån speciell saknad sådär känner jag ju inte. mer osäkerhet på vad som ska hända nu med mitt liv. men förhoppningsvis kommer allt gå bra. det gäller bara att ta lite mer ansvar än innan.

jag vill bara säga tack för allt! tack fördom 3 åren på consenus. tack för en underbar student, alla presenter o tack till alla som var där o firade mig. tack för alla skratt o alla galna grejer :D

bilder finns om vanligt på www.kaddy.pixbox.se

nu ska jag sova!

puss

image65




bakis...

herregud.. jag brukar aldrig må speciellt dåligt dagen efter.. men IDAG omg.. magen o huvet o ja.. hela kroppen är inte som den brukar vara haha vill egentligen bara läga mig o sova bort denna dagen. men jag måste hjälpa till här hemma med alla förberedelser inför IMORGON!!!! WOOHOO

FÖR VI SKA TA STUDENTEN FÖR VI SKA TA STUDENTEN FÖR VI SKA TA STUDEEENTEEEEEEEEN FY FAN VA VI E BRA! WOOOOOH haha jag längtar så sjukt mycket!!!

igår var det som sagt saras tur =) riktigt roligt var det och ja tror inte att nån av oss hade tänkt dra ut efteråt men tegnérs blev det =) tur vi har linn som kan snacka in oss haha för nån biljett hade vi ju inte.

men det var en riktigt lyckas kväll och det har varit en RIKTIGT lyckad vecka! hoppas att vi kan ha en sjukt ball sommar tillsammans. Martina, Linn, Emilia, Sara och även pärlorna från skolan Linda, Malin, Jenni o Emelie! e så jävla glad att jag har er allihopa! :D

image64

studentfester för fulla muggar

haaaallååå :D

haha känns som denna veckan e en dimma av GRATTIS och alkohol o mat haha men kul som fan är det!

i måndags var det emilia :) tält i trädgården och mycket god mat och dricka. sen bar det av till tegnérs för hon hade en extra biljett över o då var inte jag sen till att tacka ja när hon frågade om nån ville med. var en riktigt rolig kväll =)

image61


sen igår var man nästan fortfarande full när man vaknade haha men det var bara att ta sig i kragen o iväg till Polhemskolan :) Martina och Linns tur. väldigt mycket folk och tyvär så missa vi när dom sprang ut. men tillsist så hitta vi dom och det bar av till värsta flaket som dom hade gjort jättefint =) åkte runt i flera timmar i lund och dansade skrek o drack haha kanon! tack så mycket för att man fick åka med!

sen bar det hem till martina.smörgåstårta ja tack! :D min favorit. o Martinas mamma höll värsta talet. tror inte att ett öga var torrt. på mig rann det som aldrig förr i alla fall haha sen var det dags för linn. mycket god mat där med o tårtan va ju sjuuukt mums! :D

image62

idag blir det saras tur :) vi ska till katte o se när hon springer ut :) ska bli jätteroligt ikväll med. men det blir ingen utgåg haha jag förstår att martina inte orkar. jag vet inte hur linn ska göra men det enda som hundrar mig e min plånbok. det ekar rätt bra i den just nu. men det blir roligt ändå!

På fredag är det vår tur. kan inte förstå det! :D helt cp

måste bara tipsa om ett sjukt bra album Tokio Hotel  Room 483

ha det bra! o GRATTIS ALLA STUDENTER!

puss

en dag på stranden

yes igår var jag på stranden för första gången detta året =) jag o sara stack ner till lomma. riktigt najs.. solade.. badade (lite) haha det var ju inte sådär super skönt i vattnet direkt. sen blev vi hungriga. stog i kö i typ en halvtimme för att få en burgare haha men den var god :) o mätt blev man verkligen. jobbigt på bussen hem bara. svinigt mycket folk.

idag ska ja till skolan o lämna böcker =) shit har inte vatt i skolan på.. ja jag vet inte hur länge. sen förra fredagen var det nog haha. ska bli så jäkla skönt o bara tömma skåpet på allt skit o få bort alla dumma tradiga böcker.

sen blir det lärarmiddag ikväll. mycket trevligt haha mat e ju aldrig fel :D sen ska jag ta mig hem till emilia som tar studenten idag. GRATTIS :D tycker det är lite synd att jag inte kan va hos henne tidigare. men men :) man kan inte få allt.

vilken vecka det kommer bli.. imorn är det martina o linn. på onsdag är det sara. på torsdag får jag vila o på fredag så är det MIN tur :D waaaaah haha hoppas bara att alla inte är för trötta då. o att det inte regnar!!!! det får det bara inte göra.

känns som jag ska försöka steka lite till när jag kommer hem igen.. fast jag borde ju ta mig in till stan o köpa mig ett par flipflop. slängde mina som jag hade förra året..


have a nice day alla töntar! :)

vilket väder!

shit så könt det är ute idag :D men fan.. malin ringde o frågade om jag skulle med till lomma.. men jag var så jäkla trött. har bara legat i trädgården hela dagen o lyssnat på musik o läst gamla skvallertidningar. men det har varit skönt det med.

igår tog björn studenten. grattis :) var där en sväng o åt världens största tårtbit som jonte tog till mig haha helt pinsamt såg ut som jag skulle ha halva tårtan :P men den var jättegod så det gjorde inte så mycket. sen stack jag hem och sen in till lund. mycket trevligt =) hade till och med sällis med sara hem från bussen. haha konstigt nog så ser vi alltid horisonten när vi går hem mitt i natten.. eller snarare morgonkvisten :P

fan va sjukt. mindre än en vecka kvar nu. det ska bli riktigt skönt men sammtidigt får jag lite panik. tänk om jag inte fixar sommarjobbet!? tänk om jag har glömt allt och inte alls passar på sjukhuset alls. ajja. egetligen inte lönt o oroa sig.. får ju prova först och se hur det går.

jag har så sjuuukt ont i min nacke! ända sedan jag var o bowlade för ett antal veckor sedan så har jag haft ont. fattar inte vad som hände. nu vaknar jag ibland på natten o när jag ska vända på om så kan jag ibland inte röra huvudet. riktigt skumt =/

idag vet jag inte vad som händer annars.. har som sagt legat o dött i trädgården hela dagen så jag får väl ta mig i kragen snart o göra mig i ordning.

glass är gott! :D

har en konstig känsla i magen idag


image60

Bal 4/6

vilken kväll!

12 timmars fest haha inte helt fel..

men om vi börjar från början..

var helt uppspelt på dagen.. var hos frissan i två timmar o sen sminkade lotta mig o sen slappade jag en stund. helt plöstligt får man ett sms av linda "vi kör snart" shit! haha ja hade inte ens fått på mig klänningen. men det lösta sig.. drack lite champange här utanför och sen in i bilen. vi var jättetidiga för Linda sakgt fel tid till sina päron hehe men men sånt som händer.

gick på röda mattan o kände sig väldigt ut tittad. så såg man mamma, lotta, linn, martina och sara stå där o hojta :) kul att ni var där. fotad o filmad o jag vet inte allt. stog där o drack champange o snacka lite med alla. var så kul o se när alla kom, så himla fina :)

sen gick vi in i AF och väntade på att få käka. sjukt varmt där inne. så kom maten. förrätten var väl ingen höjdare direkt. en bit lax på en grov macka o vitt vin till. sen huvudrätten var jättegod. nypotatis fläskfilé o sås. sen efterrätten var någon glass sak som var sjukt god =) med jordgubbar till. under middagen sjöngs det lite sånger o det hölls tal. Vissa lärare var ju helt otroliga. Plågeri för öronen! efter middagen var det dags för kaffe (som jag inte dricker) och punch eller hur det nu stavas.. som inte alls var god.

sen var det dans till live band :) en dans med björn och en med tobbe =)

efter det öppnade Tegnérs. sjuuukt kul :D shaka i balklänning var något nytt haha men det var riktigt skoj =) blev en o annan drink där ja :) dansade o dansade o dansade o hade mig. helt plötsligt började det ljusna och Tegnérs stängde. då öppnade AF igen och det fortsatte där inne. men då började det sacka ner lite för min del. så efter ett tag hämtade jag min baguette o läsk o gick ut o satte mig. sen blev det taxi hem och jag somnade vid 05.30.

ont i fötterna! haha det har man verkligen idag. kunde knappt gå från taxin o in i huset i morse :P

idag är det Martinas o Linns tur :) Polhemskolan så alltså.. ska in där o titta på dom sen :)

lägger in bilder på www.kaddy.pixbox.se

puss

pirr pirr

hihi :) det är en härlig känsla.. hoppas bara att jag har rätt :) och att någon annan kanske tycker likadant.. för det är ju ganska så viktigt hehe

var och såg pirates 3 igår :) den va riktigt riktigt bra faktiskt.. men jag tyckte inte om slutet.. fast ja.. ska inte skriva mer om varför om det nu e någon som inte vill veta hur det gick för dom

har varit i malmö idag i västra hamnen :) mycket mysigt.. fullt med lumpare o sånt haha aldrig fel..  sjukt härligt väder. hoppas det är fint i morgon med!

kan inte fatta att det är dags :D ska vara hos frissan klockan 12 redan.. vet inte riktigt hur jag ska sminka mig bara.. är inte så bra på sånt.. får ta och testa lite ikväll kanske så jag vet.

jag är riktigt slö idag =/ vet inte varför.. känns som jag hade kunnat lägga mig o sova ända tills imorn. men tyvär kan jag inte det för jag måste plugga lite först.. ORKA! haha

men snart är det slut.. tänk nästa fredag vid denna tiden har vi gått ut :D UNDERBART





snart..

tiden går riktigt fort.. snart är det fantamig slut! både roligt som fan.. men ändå känns det konstigt på nåt sätt..

men men =)

igår var man ute i lund :) först hemma hos ellan och sen drog vi till kulturen.. jag hade sjukt skoj! haha men jag brukar inte ha tråkigt när jag e ute ju :P det blir vad man gör det till.. jag tyckte i alla fall det var extra roligt för att jag var ute med folk som jag normalt aldrig träffar på fritiden.

e gaaaanska så seg just nu i alla fall.. men senare ska jag in till Lund och Grand Hotel.. måste ju titta när pärlorna malin och emelie går på bergaskolans bal :) wiiie ni kommer säkert va hur fina som helst! jag hoppas verkligen inte att det kommer regna på er.. är inte det vackraste vädret idag precis

och på måndag är det vår tur =) waaah :D o då hoppas jag att det inte regnar då heller! haha

är du nöjd nu malin? :D fick klagomål om dålig uppdatering här.. men man kan väl inte tänka på allt! :)

asså jag tror på allvar att jag har skadat min hörsel.. jag tycker att jag aldrig hör vad folk säger.. hemskt.. eller så är jag bara dålig på att lyssna.. men det tror jag inte :)

måste också nämna min och lottas trevliga torsdagskväll.. spenderade i och för sig mesta tiden i en bil med jonte björn och mulle.. men när vi var på stranden vid solnedgången och sen satt på en stor brygga i ystad med benen dinglandes mot vattnet.. vadå sommarkänslor? :D sen lite galen bilkörning är aldrig fel.. men satan vad det kittlades i magen.



har en konstig känsla i magen.. det tycker jag inte om.. o då är det ingen sån gå på toaletten känsla jag snackar om..

nej.. frukost nu

Im strong on the surface
Not all the way through
I´ve never been perfect

But neither have you


RSS 2.0