då var det klart

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaH :D hahaha fyfaaan va ballt det ska bli att åka till Bulgarien =) o det var ju inte direkt det fula hotellet vi hitta heller =) underbart

kan det inte bli augusti nu då???? skönt att ha något att se fram emot nu i alla fall

har faktiskt badat idag :P kom precis hem från eslöv. emelie o marcus kom o hämtade mig o så körde vi o handlade käk =) tacos blev det.. sjuukt gott =) sen så spelade vi streethockey med chrille ekberg o martin.. o nu har jag ett fett blåmärke på låret.. tack marcus!
sen bar det hem till ekberg o då kom malin också dit efter att hon slutat jobba.. så bokade vi resan. jäkligt surt för martin som inte kan hänga med moahaha ;) sen åkte vi o badade o det var fan inte kul o bada när det är kolsvart ute.. läskigt =/ så det blev bara ett snabbt dopp o nu sitter ja här o slöar. det är nackdelen med att jobba natt. att behöva vända tillbaka dygent igen när man är ledig.

men då blir det malmö imorn med martinow =) ska bli riktigt najs.. på inköpslistan finns bland annat flipflop skor och shorts o andra sommarkläder. har fan inte köpt ett skit till sommaren. men känns som det inte har varit lönt förens nu i och för sig.

har hittat dom SNYGGASTE skorna på asos =) men där är dock 11cm klack på dom. kan man klara det? hmm nej.. men jag vill ändå ha dom :P what to do what to do

image69

Kommentarer
Postat av: Anonym

SAKNAR DIGGGGG

2007-07-17 @ 22:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0