utgång på ingång!

hallåå =)

nu har jag varit ledig lääänge känns det som haha men imorn är det dags för ännu en natt :) känns inte alls tråkigt att jobba faktiskt.

dom senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls egentligen..

men i lördags var det jäkligt roligt på kulturen. jag sara o martina :D tur att man knappt kommer ihåg hälften. men skit i det! för kul hade vi o sålänge man kommer ihåg att man haft roligt så e det ju lugnt ;)

det tråkiga va att martina tappade sitt minneskort till sin kamera så all dokumentation från festen är borta.. plus att hon precis hade köpt kortet så det var ju rätt surt =/ vi åkte in till lund och kollade efter det. men icke..

sen igår var det den slöööaste dan.. gjorde inte ett piss.. förutom att hänga med martina haha i och för sig är det roligt men något vettigt hittade vi ju inte på precis..

men ikväll! då blir det andra bullar haha Tisdagsklubben har premiär och då måste vi såklart vara där =) hoppas att emelie också kan följa med. hade varit riktigt roligt för det var så längesen vi sågs nu. plus att hon förtjänar att komma ut bland pojkarna :D

Daughtry - feels like tonight

Kathy är redan på sjuukt festhumör!!! hoppas på en rolig kväll :)

stay cool

puss

image68

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0